• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım
Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nden oluşan ekip, "Odunpazarı Belediyesi...

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nden oluşan ekip, "Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor" sloganıyla başlatılan yeni bir uygulama ile Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde yer alan 6 mahallede çalışma gerçekleştiriyor.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, mahallelerde gerçekleştirdiği hizmet çalışmalarında yeni bir sistem geliştirdi. Belediye geliştirdiği yeni sistemle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, mahallelerdeki eksikleri tamamlıyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nden oluşan ekip, "Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor" sloganıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yeni sistemin ilk uygulamasının Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde yer alan altı mahallede gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, aynı zamanda Tarihi Odunpazarı Bölgesini yaza hazırladıklarını da ifade etti.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede üst yapı ve tamirat çalışması gerçekleştirdi. Tarihi bölgeyi rengarenk çiçekler ile süsleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminden kaynaklanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması için, bölgedeki parkların tümünde bank, çöp kutusu, çocuk oyun grubu vb. kent mobilyalarının tamiri ve boyanması çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler, çim alanların tadilatı, mevsimlik çiçeklerin dikimi ve çim biçme işlemleri gibi tüm bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirerek, parklarını bahar ve yaz aylarında vatandaşlarının kullanımına hazır hale getirdi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ise bölgede genel ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sayesinde tarihi bölgenin haşerelerden kurtulacağını ifade eden ekipler, bölgede yaşayan vatandaşların, esnafın ve gelen turistlerin haşere konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölge genelinde genel temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler bölgede modern araçlar ve deneyimli personeli ile Tarihi Odunpazarı Bölgesini tertemiz bir hale getirdi. Odunpazarı Belediyesi'nin yeni sisteminin tüm mahallelerde uygulanacağını belirten yetkililer, bu sayede daha kısa sürede ve eksiksiz çalışma gerçekleştireceklerini ifade etti. Yetkililer ayrıca Odunpazarı Bölgesinde bulunan esnafa karanfil dağıttı.

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım

Mahallelere Tam Teşekküllü Bakım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim