• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Mahalleler Talep Ediyor Büyükşehir Yapıyor

Mahalleler Talep Ediyor Büyükşehir Yapıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mahallelerin sorunlarını bir bir çözüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mahallelerin sorunlarını bir bir çözüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı'na gelen talepler ilgili birimlere aktarılarak vatandaşların sıkıntılarının kısa sürede çözülmesi sağlanıyor. Bu doğrultuda Küçükbelen Mahallesinden gelen cami boyama talebi de Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nca yerine getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahallelerden gelen talepleri yerine getirerek vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir görev üstlenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri ilgili daire başkanlıklarına aktararak vatandaşların sorunlarının çözülmesini sağlıyor. Bu kapsamda son olarak Yunusemre'ye bağlı Küçükbelen Mahallesinin cami boyama ve aydınlatma talebi kısa sürede yerine getirildi.

MAHALLELERİMİZLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, "Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak mahalle muhtarlarımız ve mahallelerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Onların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini alarak ilgili daire başkanlıklarımıza aktarıyoruz. Bu kapsamda Yunusemre ilçesi Küçükbelen Mahallemizden Muhtar Enver Uslu ve İmam Ahmet Doğan'dan mahallede bulunan caminin boyanması ve ışıklandırılması talebi geldi. Talebi aynı gün Fen İşleri Daire Başkanlığımıza aktardık. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız da yine aynı gün harekete geçerek, kısa sürede camimizin boyamasını ve ışıklandırmasını gerçekleştirdi" dedi.

KÜÇÜKBELEN MAHALLESİNDEN BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e gerçekleştirilen boyama çalışması nedeniyle teşekkür eden Cami İmamı Ahmet Doğan, "Biz Büyükşehir Belediyesini bir kere telefonla aradık. Bir telefonla gelip, camimizi boyayacaklarını hiç tahmin etmemiştik. Hemen ardından da aydınlatma işlemini gerçekleştirdiler. Çok mutlu olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz." diye konuştu.

Mahalleler Talep Ediyor Büyükşehir Yapıyor

Mahalleler Talep Ediyor Büyükşehir Yapıyor

Mahalleler Talep Ediyor Büyükşehir Yapıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim