• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Mahalleler arası turnuvada üçüncü tur heyecanı

Mahalleler arası turnuvada üçüncü tur heyecanı
Denizli (İHA) – Denizli'nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak için başlattıkları 6. Futbol...

Denizli (İHA) – Denizli'nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak için başlattıkları 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası'nda üçüncü tur heyecanının başladığını söyledi.

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi'nin geleneksel hale gelen mahalleler arası futbol turnuvasının altıncısı devam ediyor. 31 mahalleden 40 takımın katılımı ile oynanan müsabakalarda ikinci tur tamamlandı.

İlk turda rakiplerini eleme başarısını gösteren 20 takım ikinci turda boy gösterdi. Develispor Tekkeköyspor'u 8-6 yenerek adını 3. Tura yazdırırken, Dost Selin İletişimspor'u 6-4 yenenAkköy Çerkezspor, Pamukkale Tıkırspor'u 4-2 yenen PAÜ Karahayıtspor, Aktepe Gençlikspor'u 11-6 yenen Kurtlucaspor ve Karkovaspor'u 4-0 hükmen mağlup eden Cumhuriyet Yıldızspor ilk gün maçlarından tur atlayarak ayrılan takımlar oldu. İkinci turun ikinci gün maçlarında ise Yıldızlar Karması Uzunpınarspor'u 12-3, Yıkım Ekibispor Pelitlibağ Gençlikspor'u 4-0 hükmen, Kaplanlar Yıldızspor Yeniköy Gençlikspor'u 7-1, Kaplanlarspor Cankurtaranspor'u 9-0 hükmen ve Aşkarspor ise Kervabsarayspor'u 6-4 yenerek üçüncü tur vizesini almaya hak kazandı. Bu takımlar eleme usulü yapılacak olan üçüncü turda maça çıkacak.

Pamukkale'de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası'nda üçüncü tur eşleşmeleri de belli oldu. Turnuva öncesi takım temsilcilerinin kendi belirlediği kura numaralarına göre yapılan anahtar uyarınca maç programı da belirlendi. Buna göre 25 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan maçlara Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Kale ve Akhan halı sahaları ev sahipliği yapacak. Kale sahasında saat 19.30'da Develispor ile Akköy Çerkezspor karşılaşırken, saat 20.30'da PAÜ Karahayıt ile Kurtlucaspor takımları karşılaşacak. Akhan sahasında ise saat 19.00'da Akşarspor ile Yıldızlar Karması, 20.00'de Yıkım Ekibi ile Cumhuriyet Yıldızspor ve 21.00'de de Kaplanlar Yıldızspor ile Kaplanlarspor takımları karşılaşacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale gelen futbol şöleninin altıncısının yapıldığını ifade ederek, "Hem gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hem de mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamız oldukça çekişmeli maçlara sahne oluyor. 40 takımla başlayan mücadeleler sonunda 10 takım kaldı. Ben maçların centilmenlik çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. Bu turnuvada oynanan maçlarda bir takım kazanırken diğeri kaybedecek. Turnuva sonunda da bir takım şampiyon olacak. Bu kez başaramayan takımlarımız sonraki turnuvamızda daha iyi hazırlanıp mutlu sona ulaşabilir. Biz her ilkbahar ve her sonbaharda bu etkinliğimizi düzenlemeye devam edeceğiz. Turnuvada üçüncü tura çıkan takımları kutluyor, oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi.

Mahalleler arası turnuvada üçüncü tur heyecanı

Mahalleler arası turnuvada üçüncü tur heyecanı

Mahalleler arası turnuvada üçüncü tur heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim