• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Mahalle Gezileri Yenidoğan’da Devam Etti

Mahalle Gezileri Yenidoğan’da Devam Etti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaklaşık 6 yıldır devam ettirdiği mahalle inceleme gezilerine Yenidoğan Mahallesi'nde devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaklaşık 6 yıldır devam ettirdiği mahalle inceleme gezilerine Yenidoğan Mahallesi'nde devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezisini Yenidoğan Mahallesi'nde sürdürdü. Doğan'ın Yenidoğan'daki mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve mahalle muhtarı Ayhan Karayel de katıldı. Yenidoğan'da yaklaşık 4 saat boyunca cadde ve sokakları dolaşıp, esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Doğan, bu tür ziyaretleri önemsediklerini söyledi. Vatandaşlarından yakın ilgi gören Başkan Doğan, "Gece gündüz İzmit için çalışıyoruz. Hizmette mesai mefhumu diye bir şey olmaz. Kentin dört bir yanında olduğu gibi Yenidoğan Mahallemiz de de önemli işler yapılıyor. İSU Müdürlüğü'nün mahallede yaptığı çalışmalar nedeniyle bozulan yerleri tespit ettik. Havalar düzelir düzelmez çalışmalara başlayacağız. Açılacak yollarımız, daha önceden planladığımız üst yapı ve başlayacağımız merdivenlerimiz var. Parklarımızın bakımını planladık. Çetin Emeç Üst Geçidinin bir an önce yenilenmesi için takiplerimiz devam ediyor. Bölgedeki camilerimize, okullarımıza olan desteğimiz devam ediyor"

Yenidoğan Mahallesinin en önemli ihtiyaçlarından birinin kültür ve gençlik merkezi olduğuna da değinen Başkan Doğan, "Bu konuyla ilgili projemizi tamamladık, girişimlerimiz ve gerekli teknik çalışmalarımız son aşamaya geldi. Sadece mevcut yerin bir parçasının kamulaşması için hukuki sürecimiz devam ediyor. Bu süreç biter bitmez bu yıl içerisinde kültür merkezimizin inşaatına başlayacağız. Hem düğün salonu, hem de içerisinde gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza emeklilerimize yönelik hizmet verebileceğimiz bir sosyal tesisimiz olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim