• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Magider’den Genç Tasarımcıya Plaket

Magider’den Genç Tasarımcıya Plaket
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), IF Wedding Fashion İzmir-10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında bu yıl 7. kez düzenlenen Gelinlik...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), IF Wedding Fashion İzmir-10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında bu yıl 7. kez düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması'nda birinci olan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde okuyan Manisalı Tuğçe Görgülü'ye başarısından dolayı plaket takdim etti.

Manisalı gençlere sahip çıkmaya devam ediyor. MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, IF Wedding Fashion İzmir - 10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında bu yıl 7. kez düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması'nda birinci olan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde okuyan Manisalı Tuğçe Görgülü'ye başarısından dolayı plaket takdim etti. Küçüklüğünden beri modacı olmak istediğini kaydeden Tuğçe Görgülü, lisede de moda tasarım okuduğunu belirtti. Görgülü, "İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım bölümü gerçekten modayla çok yakından ilgileniyor. Tabi biraz istek ve çalışmakta lazım. Birinci olduğum için çok mutluyum. Derece elde ettiğim için gelecek sene yapılacak olan defileye katılacağım. Tekliflerde gelmeye başladı. Hedefim ileri dönemlerde modanın kalbinin attığı İzmir'de moda konusunda bende varım demek istiyorum" dedi. Başkan Aloğlu, modanın gerçekten zor bir meslek olduğunu kaydederek, "Böyle bir derece ettiği için Tuğçe kardeşimizi Manisalılar adına tebrik ediyorum. Manisa'nın çocuklarından böyle bir başarı görmek bizleri gururlandırıyor. Böyle durumlarda bizim de sizlere sahip çıkmamız gerekiyor. Her zaman sizlerin yanındayız. İnşallah bunu ulusala da taşır. Manisa'mızı güzel bir şekilde temsil etti. Manisa'mızın bunlara ihtiyacı var. Aynı zamanda Manisa'nın çocuklarının başarısı getirmesinden sonra desteklenmesine de ihtiyaç var. MAGİDER olarak bu desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Magider’den Genç Tasarımcıya Plaket

Magider’den Genç Tasarımcıya Plaket

Magider’den Genç Tasarımcıya Plaket

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim