• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Magider’den Ankara Çıkarması

Magider’den Ankara Çıkarması
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), Manisa'daki oda, dernek ve esnafın sorunlarını anlatmak ve çözüm için hazırladıkları projeleri sunmak amacıyla...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), Manisa'daki oda, dernek ve esnafın sorunlarını anlatmak ve çözüm için hazırladıkları projeleri sunmak amacıyla Ankara'da milletvekilleriyle bir dizi görüşmelerde bulundu.

MAGİDER, Manisa'da yaklaşık 6 aydır; sağlıktan ticarete, sanayiden kobilere ve esnafa kadar her kesimin

sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin hazırladığı dosyayı, Ankara'da Manisalı milletvekillerine sundu. Ziyaretlerine önce Anıtkabir'de başlayan MAGİDER heyeti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna giderek dua etti. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geçen heyet, Manisalı milletvekilleriyle bir araya geldi. Ziyaretlere MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve bilişim danışmanı Şener Kul, hukuk danışmanları Av. Ali Zafer İksir ve Avukat Haşim Çelik, Necip Kandemir, Mustafa Atik Kumbaracı, Bülent Odabaş, Erman Ayaydın, Muzaffer Çetin, Murat Taşkıran, Bahadır Say, Onur Taylan, Gürhan Eldeymez, Uğur Özhan, İsa Can Çakar, Kadınlar Kolu Başkanı Nurten Topbaş, Ortak Proje Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Uzay Kurtulmuş ve çok sayıda iş adamı katıldı.TBMM'de AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekilleriyle görüşen MAGİDER heyeti, hazırladıkları dosyayı sundu. Ziyaretlerinin sonunda bir değerlendirme yapan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, "Yıllarca birçok medeniyetlere, devlete ve ecdadımıza akil hocalığı yapmış, her devrin üst düzey devlet adamlarını yetiştirmiş kıymetli Manisa'mızın, kıymetli politikacılarına MAGİDER olarak sorunlarımızı teşkil eden bir sorumluluk dosyası teslim ettik. Bu dosyamızı anketlerden, STK'lardan ve odalarımızdan gelen dileklere göre şekillendirdik. Çalışmalarımız şehrimizin daha yaşanılabilir bir şehir ve ticari sorunlara çözüm odaklı bir yol izleme planı dahilinde yapılmıştır. Bu ilk ziyaretimizin devamı şehrimizin sorunları bizlere arz edildikçe seri hale gelecek ve Ankara ile bir köprü oluşturacaktır. Bu gezimizde bizlere destek olan ortak kaygımız Manisa ve Manisa'nın ticareti olduğunda parti gözetmeksizin kenetlenen milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunarız. Yapılacak en kötü şey, hiçbir şey yapmamaktır. O yüzden küçük de olsa bir kenarından başlıyoruz. Eskilerden ders alarak, yeni nesillere kucak açarak birlik ve beraberliğimizin bu ilk çalıştayının önce vatanımıza sonra da ekmek teknemiz olan Manisa'mıza hayırlara vesile olmasını canı gönülden dileriz" dedi.

Magider’den Ankara Çıkarması

Magider’den Ankara Çıkarması

Magider’den Ankara Çıkarması

Magider’den Ankara Çıkarması

Magider’den Ankara Çıkarması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim