• BIST 9676.24
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Magider, Manisalıların Sorunları İçin Ankara’ya Gidiyor

Magider, Manisalıların Sorunları İçin Ankara’ya Gidiyor
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), Manisa'daki oda, dernek ve esnafın sorunlarını anlatmak ve hazırladıkları projeleri görüşmek amacıyla 24 Şubat...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), Manisa'daki oda, dernek ve esnafın sorunlarını anlatmak ve hazırladıkları projeleri görüşmek amacıyla 24 Şubat tarihinde Ankara'ya gidecek.

MAGİDER, Manisa'nın 9 vekiliyle yapacakları görüşme ve sunacakları dosyayla ilgili çalışma başlattı. "Sınırsız Hizmet, Sorunsuz Ticaret" parolasıyla çalışmalarını yürüten MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, Ankara'ya yapacakları ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aloğlu, "Manisa'mızın sorunlarını biz kendi imkanlarımızla çözebildiğimiz kadar çözüyoruz. Fakat bizim hizmet çemberimizi aşan konuları da Ankara'ya sayın vekillerimize taşıma kararı aldık. 6 Şubat tarihinde 140 tane sivil toplum kuruluşu başkanının, AK Parti Sivil Toplum Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın ve sayın valimizin katılacağı bir organizasyon yapacağız. 24 Şubat'a kadar elimize geçen her sorunla mücadele anlamında çalışmalarımızı Manisa sevdalısı, Manisa'mıza hizmette birbiriyle yarışan vekillerimize taşıyacağız. Manisa ticaretinin karlı ve huzurlu bir ülke lideri olabilmesi için 24 Şubat'a kadar odaların, derneklerin ve esnafın yaşadığı sıkıntılarını bizimle paylaşmaları doğrultusunda da bir ekip oluşturduk. Bizim gözümüzden kaçan sorunların takibini yapacaklar. Sorunları tek tek kaydedip rapor haline getirecekler. Burada sadece yapmaları gereken bize dosyalarını sunmaları. Toplamaları hem dernek binasında hem de MAGİDER üye iş yerlerinde yapacağız. Tüm yönetim kurulumuzun katılımıyla öncülüğünü yaptığımız bu işin Manisa'mız için hayırlara vesile olmasını dileriz" dedi.

Magider, Manisalıların Sorunları İçin Ankara’ya Gidiyor

Magider, Manisalıların Sorunları İçin Ankara’ya Gidiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim