• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Mağazada palalı dehşet!

İstanbul Küçükçekmece'de elinde palayla bir giyim mağazasına giren şahıs, dehşet saçtı
Küçükçekmece’de bir giyim mağazasına gelen biri palalı üç kişi mağazada dehşet saçtı. Mağazaya elinde palayla giren Barış K.(19) ve ismi öğrenilemeyen iki arkadaşı, daha önceden arasında kavga bulunan mağaza çalışanı Gökhan Akbaş’ı dışarıya çağırdı. 
 
Akbaş’ın dışarı çıkmaması üzerine Barış K. ve arkadaşları yanlarında getirdikleri pala ile mağazaya girdi. Şahısların geldiğini gören Akbaş ise üst kata kaçtı ve burada bulunan tuvalete kendisini kilitledi. 
 
KORKU DOLU ANLAR
 
Saldırganlar ise tuvaletin kapısına defalarca pala ile vurarak kırmaya çalıştı. Kapının kırılmaması üzerine saldırganlar mağazada bulunan eşyaları kırmaya ve yere atmaya başladı. Bu sırada mağazada bulunan vatandaşlar ise panik halinde sağa sola kaçıştılar. Saldırganlar iş yerindeki bütün eşyaları yere attıktan sonra dışarıda bulunan ürünleri de yere atarak parçaladı. Bu sırada kendisine engel olmak isteyen mağaza sahibinin oğlu olan Hikmet Doğanay’ı da pala ile kolundan yaralayarak olay yerinden kaçtı.
 
Dehşeti yaşayan Hikmet Doğanay, “Biz içeride oturuyorduk. Arkadaşı çağırdı ilk önce. Sonra baktı elinde bıçak var içeri daldılar. İçeride müşteriler vardı ve hemen saldırdılar. Yukarıya kadar bizim arkadaşı kovaladılar sonra dışarıya çıkıp saldırdılar. Her yeri dağıttılar. Benim omzuma vurdular. Tehditler edip camlara vurup alarmları kırıp kaçtılar” dedi.
 
'ŞİKAYETÇİ OLURSANIZ...'
 
Olay anında iş yerinde olmadığını belirten baba Bahrem Doğanay ise, “Olay günü yoktum cenazemiz olduğu için şehir dışındaydım ama aklım hep buradaydı. Burada sürekli olay çıkıyor. Beni aradılar bir olay oldu mağazada dediklerinde ben hemen telefonumdan kameralara baktım ki buraya saldırmışlar. Burada güvenlik kuvvetleri yetersiz kalıyor. Şu anda bu saldırganlar serbest durumda ve sürekli gelip benim oğullarımı tehdit ediyorlar.
 
‘Şikayetçi olursanız bu mağazayı yıkarız’ dediler. Ne zaman yakalanacak bu saldırganlar! Benim çocuklarımı gelip sakat bıraktıktan sonra mı yoksa burayı yaktıktan sonra mı?” diye konuştu.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim