• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Madalyalı Tekvandocular Başarılarını Paylaştı

Madalyalı Tekvandocular Başarılarını Paylaştı
Nazilli'de yapılan Tekvando Aydın İl Birinciliği müsabakalarından toplam 19 madalya ile dönen Didim Belediyespor Tekvando Takımı, Didim Belediye Başkanı...

Nazilli'de yapılan Tekvando Aydın İl Birinciliği müsabakalarından toplam 19 madalya ile dönen Didim Belediyespor Tekvando Takımı, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

22 Mart tarihlerinde Nazilli'de yapılan Tekvando Aydın İl Birinciliği müsabakalarına katılan Didim Belediyespor Tekvando takımı madalyaları topladı. 9 altın, 4 gümüş ve 6 bronz kazanan Didimli tekvandocular başarılarını Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile paylaştı. Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Tekvando takımı Antrenörü Altan Akyol ve 19Tekvancoyu, Başkan Atabay makamında ağırladı.

Ziyarette konuşan Didim Belediyespor Tekvando takımı Antrenörü Altan Akyol, "Biz Didim'i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu sporcular bunu devam ettirirlerse ve ileride milli olursa onların yaşamlarına da katkı sunacaktır. Bu anlamda velilerimizi de bilgilendiriyoruz. Belediyemizin destekleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş altyapıya önem verdiklerini belirterek "10 branşta müsabakalara katılıyoruz. 600 üzerinden sporcuya hizmet veriyoruz. Altyapıda bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Gurur duyulacak nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Didim'de biz sporun gelişmesi noktasında sizlerin desteğiyle çalışmalarımızı durmadan devam edeceğiz" dedi.

"SPOR SİZE DİSİPLİN GETİRİR"

Ziyarette Başkan Atabay minik tekvandocularla sohbet edip tekvandonun kendi yaşamlarına neler kattığına yönelik sorular sorarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Çocukluk döneminde kendisinin de bir dönem tekvando sporuyla ilgilendiğini kaydeden Başkan Atabay "Ahlaklı ve düzgün duygularla spor yapmak önemli ama her şeyden önce spor yapmak önemli. Ben sizlere başarılarınız için tebrik ediyorum. Sporda başarılı insan kendi hayatında da başarılı olur. Bu da hayatınıza disiplin getirir. Bizim spora olan sevgimizi devam ediyor. Elimizden ne gelirse sizlere yönelik yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Atabay minik öğrencilere hediyeler verip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Madalyalı Tekvandocular Başarılarını Paylaştı

Madalyalı Tekvandocular Başarılarını Paylaştı

Madalyalı Tekvandocular Başarılarını Paylaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim