• BIST 9530.47
  • Altın 2473.787
  • Dolar 32.4746
  • Euro 34.7629
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Madalya Sevincini Başkan Bozbey İle Paylaştılar

Madalya Sevincini Başkan Bozbey İle Paylaştılar
Uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcular Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcular Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, uluslararası alanda başarılı sonuçlar elde eden sporcuları ağırladı. Başkan Bozbey, Dünya Tekerlekli Sandalye Eskrim Şampiyonası'nda milli takımda yer alarak Türkiye'yi temsil eden Nilüfer Belediyesporlu sporcuları kabul etti. 14-21 Aralık tarihlerinde Dubai Sharja'da yapılan Dünya Tekerlekli Sandalye Eskrim Şampiyonası'nda flore branşında 3'üncü olan Hakan Akkaya ve diğer sporcular Birol Önkür, Samet Şahin ile antrenörler Kader Yıldırım, İlknur Sütbakan Arıcı da, Bozbey ile bir araya geldi. Şubat ayında Macaristan, mayıs ayında da Torino'da yapılacak şampiyonalarda da başarı sözü veren sporcular desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Bozbey, Avrupa Kadınlar Bocce Şampiyonası'nda milli takımda temsil ederek ferdilerde ikinci, takımlarda da üçüncü olan İnci Ece Öztürk'ü de kabul etti. Hasanağa TOKİ İ.Ö.O Gençlik Spor Kulübü sporcusu olan Öztürk, milli takım ve Kulüp Antrenörü Yılmaz Güzelocak ile Başkan Bozbey'i ziyaret etti. İtalya Torino'da yapılan müsabakalar hakkında bilgi veren Öztürk, Nilüfer ve Bursa'yı milli takım bazında temsil ettiği için gururlu olduğunu kaydetti.

Sporcuları elde ettikleri başarı için kutlayan Bozbey, "Kurum olarak sporun tüm branşlarına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Spora küçük yaşta başlamak çok önemli. Her zaman dediğim gibi her çocuk mutlaka küçük yaşta bir spor dalıyla uğraşmalı. O zaman ülke olarak büyük organizasyonlara katılarak başarı elde edebiliriz ve ev sahipliği yapabiliriz. Sporcularımız aldıkları derecelerle bizleri gururlandırdı. Kendilerini yürekten kutlayarak katılacakları diğer organizasyonlarda da başarılar diliyorum. Spora olan desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.

Bozbey, derece elde ederek herkesi gururlandıran sporcuları ödüllendirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim