• BIST 9562.71
  • Altın 2489.514
  • Dolar 32.5332
  • Euro 34.8665
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik
Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi'nde (MABEM) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına hazırlanan öğrencilerden 2'si tam puan alarak...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi'nde (MABEM) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına hazırlanan öğrencilerden 2'si tam puan alarak birinci oldu.

TEOG sınavlarında tam puan alarak birinci olan Şebnem Yorulmaz, Ece Özemel ve sınavlarda Türkiye derecesi yapan 20 öğrenci için Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Manisa'nın 17 ilçesinde hizmet veren ve yaklaşık 6 bin öğrencisi bulunan MABEM öğrencileri için düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisi için en mutlu günlerden biri olduğunu belirterek, "17 ilçesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi projemiz kapsamında MABEM Dershanesi tüm ilçelerimizde faaliyete başladı. İl genelinde 19 idareci 240 öğretmen 17 kayıt kabul memuruyla 143 derslikte yaklaşık 6 bin öğrencimize eğitim veriyoruz. 2015-2016 eğitim öğretim dönemine hızlı bir başlangıç yaptığımız MABEM'de öğrenim gören öğrencilerimizin başarısı bizleri gururlandırmaya devam ediyor. MABEM Yunusemre Şehzadeler Demirci ve Sarıgöl'de öğrenim gören 20 öğrencimiz Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavlarında büyük bir başarı göstererek hem değerli velilerimizi hem öğretmenlerimizi hem de bizlerin göğsünü kabarttı. Bu öğrencilerimizden Şebnem Yorulmaz ve Ece Özemel'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Türkiye genelinde 1 milyon 287 bin 842 öğrenci bu TEOG sınavına katılmıştı. Bunların içinden bin 700 öğrenci tam puan almış. Tam puan alan öğrencilerimizden ikisi bu çocuklarımız. Bu bizler için büyük bir onur" dedi. MABEM'in pek çok başarıya daha imza atacağını sözlerine ekleyen Ergün, MABEM öğretmenlerine de teşekkür etti.

Ergün'ün konuşmasının ardından dereceye giren 20 öğrenciye Ergün tarafından ödülleri verildi.

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik

Mabem Öğrencilerinden TEOG’ta Birincilik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim