• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Lütfi Elvan'dan Youtube açıklaması

Lütfi Elvan'dan Youtube açıklaması
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Deniz Ticaret Odaları Konseyi Toplantısı’na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Youtube’un açılmasıyla ilgili konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Deniz Ticaret Odaları Konseyi Toplantısı’na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Youtube’un açılmasıyla ilgili “Bu konuda bir gelişme yok.” dedi. Uçak biletlerinde tavan ücret uygulamasının yazın da devam edilmesi konusunda bir gelişme olup olmadığı sorusuna ise Bakan Elvan, bu toplantının ardından THY yetkilileri ile, önümüzdeki günlerde de diğer havayolu şirketleriyle görüşeceklerini ve konunun masaya yatırılacağı şeklinde cevap verdi.

Deniz Ticaret Odaları Konseyi Toplantısı’na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin 'TİB, bir casusluk soruşturması açtı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda açtı. Bu soruşturmanın Fethullah Gülen’in Türkiye’ye iade edilmesi için bir adım olarak değerlendirildiği görüşlerde var. Siz de bu kanıda mısınız? Bu o yönde bir soruşturma mıdır?' sorusuna Bakan Elvan, şu cevabı verdi:

“Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca yürütülen bir soruşturma var idi. O soruşturma çerçevesinde ilk rapor hazırlandı. Ve bu rapor Bakanlığımız tarafından Gölbaşı Savcılığına intikal ettirildi. Yargı da devam eden bir süreç. Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığımız, soruşturmasına devam ediyor. Bunların aşamaları olacak. İlk aşamada ulaşan bir rapor. Ama diğer evreler için çalışmalar da devam ediyor. DDK’nın TİB’de çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların neticesinde ortaya çıkan hususlar ortaya çıkarılacaktır.”

“SES KAYITLARI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR”

'Başbakan Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının Ankara’dan internet üzerine yüklendiği yönünde bazı iddialar var. Sizin elinizde bu yönde bilgiler var mı? Ne diyeceksiniz?' sorusuna da Elvan, “Soruşturma devam ediyor. Soruşturma aşamasında olan hususla ilgili yorum yapmam doğru olmaz diye düşünüyorum.” diye cevap verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim