• BIST 9719.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi
Kağıthane'de lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş halde bulunan Gökhan Arıcan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan eşi Özlem Arıcan ve...

Kağıthane'de lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş halde bulunan Gökhan Arıcan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan eşi Özlem Arıcan ve Ercan P., adliyeye sevk edildi. Ercan P.'nin ifadesinde, Özlem Arıcan ile duygusal ilişkisinin olduğunu, Gökhan Arıcan ile de iş nedeniyle aralarının bozuk olduğunu söylediği belirtildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Hamidiye Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde meydana gelmişti. Otomobil elektroniği ve çakar sistemleri yapan bir firmada yönetici olan Gökan Arıcan, başından vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Polis yetkilileri, otomobilin CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'ye makam aracı olarak tahsis edileceğinin tespit edildiğini belirtti. Aracı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin makam şoförü Ali Turan'ın, çakar takılmak üzere Gökhan Arıcan'a teslim ettiği belirlendi.

Ali Turan ifadesinde, "Hafta sonu belediyeden bir çalışma arkadaşım beni aradı. Gamze Hanım'ın Ankara'da kullanması için bir araç geldiğini, çakar ve siren takılması gerektiğini söyledi. Belediyenin anlaşmalı olduğu elektronik şirketinin sahibi Gökan Bey'i aradım. Görüştükten sonra aracı, Sanayii Mahallesi'ndeki iş yerine teslim ettim. Pazartesi teslim alacaktım." dedi.

Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, tek el silah sesi duyulmasının ardından, olay yerinden kaçan beyaz bir otomobilin peşine düştü. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, kaçan otomobilin plakasını belirledi. Aracı, Gökhan Arıcan'ın yanında çalışan Ercan P.'nin kullandığını tespit eden polis ekipleri, Ercan P.'yi Kağıthane'de gözaltına aldı.

YASAK AŞK İDDİASI

Ercan P. ifadesinde, 5 aydır Özlem Arıcan'la telefonla görüştüğünü söyleyerek, "Gökhan'la işlerle ilgili aramızda sıkıntı vardı. Bana "İş yerinde farklı iş yapıyorsun, bana parasını bana vermiyorsun" dedi. Bu sebeple bir süre önce aramızda tartışma başladı. İlişkilerimiz soğuktu. Gökhan'ın eşiyle ise aramızda 5 aydır duygusal yakınlaşma vardı. Birkaç aydır konuşuyorduk. Sadece iki kez görüştük ama aramızdaki ilişki ileri boyuta gitmedi. Aramızda cinsel bir şey geçmedi." dediği belirtildi.

'GÖKHAN TABANCAYI ELİMDEN ALIRKEN PATLADI'

Sorguda cinayet günü yaşananları da anlatan Ercan P., şunları söyledi: "Olay akşamı işlerimizi erken tamamladık, eşi Özlem de yardım etti. İşimiz bitince, o çakar takılan BMW'yi aldı, ben kendi aracımla çıktım. Gökhan'ı yolda gördüm, selektör yaptım, durdu. Konuşmak istediğim için yanına gittim. Benim hakkımda düşüncelerinin değişip değişmediğini sordum. Aynı iddiaları yenileyince, tartıştık. Silahımı çıkardım, Gökhan tabancayı elimden almak isterken kazayla patladı" Emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Özlem Arıcan ve Ercan P., adliyeye sevk edildi.

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Lüks otomobildeki cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim