• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

LPG Dönüşümlü Araçlara Sigorta Garantisi

LPG Dönüşümlü Araçlara Sigorta Garantisi
Zavoli ve Cangas Şirketler Grubu, bayilerinde LPG dönüşümü yapılan araçlara motor garantisi sağlayan anlaşmayı Axa Sigorta ile imzaladı.

Zavoli ve Cangas Şirketler Grubu, bayilerinde LPG dönüşümü yapılan araçlara motor garantisi sağlayan anlaşmayı Axa Sigorta ile imzaladı. Yapılan anlaşmayla, LPG kaynaklı olası motor arızalarını Axa Sigorta karşılayacak.

Merkezi İzmir'de bulunan Zavoli ve Cangas Şirketler Grubu ile Axa Sigorta arasında LPG dönüşümlü araçlara motor garantisi sağlayan anlaşma imzalandı. Anlaşmada imzalar atılırken, LPG dönüşümü yapılan araçlarda meydana gelen motor arızaları ise Axa Sigorta tarafından karşılanacak. Zavoli'nin Türkiye Ana Distribütörü ve CanGas'ın Genel Müdürü İhsan Fırat, sağlanan anlaşma ile müşterileri için öngörülen bütün motor risklerine Axa garantisi ve sistem güvencesi getirildiğini belirterek "Zavoli yada Cangas teknolojisini tercih eden, aracını bizim LPG yakıt sistemimize dönüştüren müşterilerimizi ve araçlarını dünya tüketici standartlarında sigortalıyoruz. Axa Sigorta anlaşma poliçelerinde olası bütün motor riskleri garanti altına alınıyor" dedi.

MADE İN TURKEY MARKASIYLA 22 AYRI ÜLKEYE İHRACAT

Zavoli ve Cangas Şirketler Grubu'nun 300 bayilik satış ve montaj noktası bulunduğunu, CanGas'ın yüzde yüz yerli teknoloji ve yazılımla ihracat yaptığını ifade eden Fırat, "Konya'daki fabrikamızda Saka markasıyla ürettiğimiz LPG tanklarını ise Avrupa, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Güney Amerika'ya ihraç ediyoruz" şeklinde konuştu.

Fırat, LPG kitli araçların gelişmiş bütün ülkelerde teşvik edildiğini de vurgulayarak açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Çoğu ülkeler özellikle kamu araçlarında LPG kullanıyor. Bunun üç ayrı nedeni vardır:Çevrecidir, tasarrufludur ve artık tartışılmayacak kadar benzinli araçlardan daha güvenlidir.Kamuya ait binek otomobillerin, toplu taşıma araçlarının LPG'ye dönüştürmesi hazineye ciddi bir tasarruf getirecektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim