• BIST 9549.84
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Lokantacı Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

Lokantacı Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı
Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy, lokanta işletmeciliği yapan esnafın sorunları görüşmek için esnaflarla...

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy, lokanta işletmeciliği yapan esnafın sorunları görüşmek için esnaflarla bir araya geldi.

İlçede lokanta işletmeciliği yapan esnafın geleceğine yönelik yapılan toplantıda, lokanta işletmeciliğinin önemi, müşteri memnuniyeti, lokantalarda çalıştırılacak personelin seçimi, hijyen ve temizlik konularındaki sorunlar ele alındı. Adilcevaz Belediye Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, lokanta işletmeciliği yapan esnafların ilçedeki önemine değinerek, "İlçemizdeki lokantalar ile ilgili olarak vatandaşlarımızdan aldığımız şikayetler üzerine esnaflarımızla yaşanan sorunların ve sıkıntıların giderilmesine yönelik toplantı yapma kararı aldık. İlçemizdeki lokantalarda bazı eksiklikler olduğunu tespit ettik. Bu vesileyle ilçemizde lokanta işletmeciliği yapan esnafımızla bir araya geldik. Lokanta mekanlarının düzeni, yemek çeşitleri, müşteri memnuniyeti hem bizler için hem de vatandaşlar için çok önemlidir. Çünkü lokantalarımız ilçemizin görünen yüzleridir. Dışarıdan gelen insanların ilk uğrak yerlerinden biri lokantalarımızdır. Ancak son zamanlarda ilçemizdeki insanlar lokantalarımızdaki eksikliklerden dolayı çevre yerlerdeki lokantalara gitmektedir. Bu durum hem ilçemiz ekonomisi açısından hem de esnaflarımız açısından bir kayıptır. Bunun önüne geçebilmek için bir değerlendirme toplantısı yaparak yaşanan eksiklikleri tespit edip ilçemizdeki lokantaları belli bir düzene sokacağız. İnşallah yapacağımız çalışmalarla lokantalarımız kendilerini yenileyerek müşterilerine daha bol yemek çeşidinin yanı sıra daha kaliteli hizmet vereceklerdir. Bizlerde imkanlarımız dahilinde lokantalarımıza gereken desteği vereceğiz" dedi.

Toplantıya Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Selami Savaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ve ilçedeki lokanta işletme sahipleri katıldı.

Lokantacı Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

Lokantacı Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

Lokantacı Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim