• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Lisenin kıyısında ceset çıktı

Lisenin kıyısında ceset çıktı
İstanbul'da Deniz Polisi, Beşiktaş Anadolu Lisesi kıyısında bir erkek cesedi buldu.

Kıyı temizlik gemisindeki çalışanlar tarafından görülen ceset, deniz polisinin çalışması sonucu denizden alındı. Öğrenciler ise cesedin denizden çıkartılmasını izleyerek, cep telefonlarıyla görüntüledi.
Olay, saat 09.00 sıralarında Beşiktaş Anadolu Lisesi sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, kıyı temizlik gemisindeki çalışanlar sahil temizleme çalışması yaptığı sırada kıyıya vurmuş bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Bunun üzerine çalışanlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sahilde bir süre inceleme yaptı. İlk etapta cesedi göremeyen ekipler daha sonra cesedin ayağını görerek diğer kısımlarının sahilin altına girdiğini fark etti. Ardından ekipler, durumu deniz polisine bildirdi. Cesedin olduğu yere gelen deniz polisi, deniz üzerinden cesedin yer tespitini yaptı.

O esnada Beşiktaş Anadolu Lisesi'nin müdürü de, okuldan çıkarak polis ekiplerinin yanına geldi ve öğrencilerin okulda olduğunu ifade etti. Bunun üzerine polis ekipleri sahili şerit çekerek kapattı. Sahilin şeritle kapatılmasından sonra okuldan çıkan öğrenciler, uzaktan cesedi görmeye çalıştı. Olay yerine gelen 2 deniz polisi, hazırlıklarını tamamladıktan sonra dalgıç kıyafetlerine giyerek denize atladı. Dalgıçların yaptığı çalışma sonucu cesedi girdiği yerden çıkarıldı. Bu esnada öğrencilerin de cep telefonlarıyla olayı görüntülemeye çalıştığı gözlendi. Çıkarılan ceset önce dalgıçlar tarafından gemiye çıkartılarak ceset torbasına konuldu. Daha sonra olay yerine olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerinin gelmesinin ardından gemideki ceset sahile çıkartıldı. Olay yerine inceleme çadırının içerisine taşınan cesedin sağlık ekipleri tarafından incelenmesi sonucu şahsın öldüğü belirlendi. Ölümünün 2 ile 10 gün arasında olduğu belirlenen 30'lu yaşlardaki şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri şahsın üzerinde uzun süre inceleme yaptı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim