• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Liseli kızı çığlığı kurtardı

Liseli kızı çığlığı kurtardı
Adana'da okulun önünden lise öğrencisi bir kızı silah zoruyla kaçıran zanlının adeta suç makinası olduğu ortaya çıktı.

Adana'da okulun önünden lise öğrencisi bir kızı silah zoruyla kaçıran zanlının adeta suç makinası olduğu ortaya çıktı. Liseli kızın çığlık atmasını duyan çevredekilerin polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis plakası alınan aracı bulup kızı kurtardı. Çok sayıda suç kaydı bulunan zanlı gözaltına alındı.

Olay merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesi Ordu caddesinde yaşandı. 19 yaşındaki Eyüp A., aşık olduğu 16 yaşındaki S.C.'ye eğitim gördüğü Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi önünde silah zoruyla otomobile bindirip kaçırdı. Liseli kız, araca bindirileceği sırada bağırdı. Çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Aracın plakasını alan polis ekipleri şüphelinin "kız kaçırdığı" otomobilin merkez Seyhan ilçesi Şehit Duran mahallesinde olduğunu belirledi. Evi basan polis, kız çocuğunu kurtarıp onu kaçırdığı belirlenen kişileri yakaladı.

16 yaşındaki S.Ç., Çocuk Şubesi'nde psikolog eşliğinde ifade verdi. Eyüp A. ile bir süre arkadaş olduklarını belirten S.Ç.'nin "Eyüp A.'dan bir süre sonra ayrıldım ancak peşimi bırakmadı. Okula giderken beni kaçırdı. Önce bir kahvehaneye sonra ablasının evine götürdü. Annesi ve ablasına bana yardım edin evime gideyim dedim ancak yardımcı olmadılar. Polis gelince çok sevindim." dediği öğrenildi.

Polisin gözaltına aldığı şüpheli Eyüp A., Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan Eyüp A.'nın yağma, uyuşturucu ticareti, ruhsatsız silah kullanmaktan poliste 7 suç kaydı bulunuyor. Bu arada, Eyüp A.'nın, 30 Ağustos 2015 tarihinde Şeref Alkan'ı pompalı tüfekle dizinden vurduğu, bu kişinin ölmesinin ardından ise gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılan gencin adli kontrol şartı ile serbest kaldığı bildirildi. Eyüp A. ayrıca Şehit Duran mahallesi kendisinin uyuşturucu satmasına karşı çıkan amcası 67 yaşındaki Koç Ali A.'yı da pencereden ateş ederek vurduğu belirlendi.

Liseli kızı çığlığı kurtardı

Liseli kızı çığlığı kurtardı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim