• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Levent Uysal: “Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesine Destek Vereceğiz”

Levent Uysal: “Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesine Destek Vereceğiz”
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, başarılı iş adamı Mustafa Koç'un ani ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, başarılı iş adamı Mustafa Koç'un ani ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Uysal ayrıca, Vehbi Koç Vakfı'nın destekleriyle hayata geçen Meslek Lisesi Memleket Meselesi (MLMM) projesine tüm imkânlarıyla destek vereceklerini açıkladı.

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ani ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kendisiyle ortak sosyal sorumluluk projelerinde ve sportif faaliyetlerde yer aldıklarını belirten Uysal, "Örnek kişiliği, kariyeri ve yaptıklarıyla ülkemizin gençliğine rol model olan Mustafa Koç'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Mustafa Koç her şeyden önce gerçekten çok iyi bir insandı. Statüsünü hiçbir zaman ön plana koymadan, her yaptığı işe can-ı gönülden destek veren ve hizmet eden biriydi. Hem insanları hem de tüm canlıları severdi. Onunla tanıştığım ve aynı havayı soluduğum için mutluyum" diye konuştu.

"BU BAYRAĞI NESİLDEN NESİLE AKTARACAĞIZ"

Nişantaşı Üniversitesi olarak, Vehbi Koç Vakfı'nın destekleriyle hayata geçen Meslek Lisesi Memleket Meselesi (MLMM) projesine destek vereceklerini belirten Levent Uysal, "Nişantaşı Üniversitesi olarak hem İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem de meslek liseleriyle ortak platformlarda çalışmalar yapıyoruz. Lisede kaliteli şekilde yetişen gençlerimize üniversitemizin Nişantaşı Meslek Yüksekokulu'nda eğitim alma imkânı sağladık ve onları iş dünyası ile tanıştırdık. Gençlerin daha kolay yaşayabilmeleri ve eğitim almalarının önünde hiçbir engel olmaması için çeşitli burslar verdik. Bu kapsamda Meslek Lisesi Memleket Meselesi projesini de çok önemsiyoruz. Mustafa Koç'un dalgalandırdığı bu bayrağı Nişantaşı Üniversitesi olarak can-ı gönülden taşıyıp nesilden nesile aktarmayı hedefliyoruz. Mevcut projede yer alan okulların eşdeğer programlarını Nişantaşı Üniversitesi'nde kurguladık" ifadelerini kullandı.

"İŞİ ASIL YÜRÜTENLER, TEKNİKERLERDİR"

Meslek lisesinde verilen eğitimleri çok önemsediklerini belirten Levent Uysal, "Bir işi asıl yürütenler, önce meslek lisesi, sonra da meslek yüksekokulundan çıkan insan kaynağı yani teknikerlerdir. Asıl yükü uygulamalı işleri seçen gençler çekiyorlar. Bu nedenle altyapılarının çok kuvvetli olması gerekiyor. İşin kalitesini arttırmak ve Yeni Türkiye'nin markalaşmasını sağlamak için buradan gelen insan kaynağına katma değer sağlayacak projeler geliştirmemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim