• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Laminat parke deposunda yangın çıktı

Laminat parke deposunda yangın çıktı
Balıkesir'deki Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan bir laminat parke deposunda yangın çıktı.

Balıkesir'deki Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan bir laminat parke deposunda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Ölü ve yaralının olmadığı yangında, ilk belirlemelere göre yaklaşık 1 milyon liralık hasar oluştu. İtfaiye ekipleri, yangının yan taraftaki, içinde boya ve tiner bulunan mobilya atölyesine sıçramaması için büyük gayret gösterdi.

Yangın, saat 12.45 sıralarında, Balıkesir-Bursa yolu üzerindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan laminat parke deposunda meydana geldi. Çalışanların haber vermesiyle kısa sürede olay yerine ulaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı altı araç ve 30 personel müdahale etti. Polisler de çevrede güvenlik önlemi aldı. Ayrıca çok sayıda sağlık ekibi hazır bulundu. İtfaiye ekipleri, yangının bitişikteki, içinde boya, tiner gibi yanıcı maddelerin bulunduğu mobilya imalathanesine sıçramaması için büyük gayret gösterdi. Çalışanların üzüntüyle seyrettiği yangın, yaklaşık 1.5 saatte kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri ve işyeri çalışanları, forkliftlerle depodan malzemeleri kurtarmaya çalıştı.

İlk belirlemelerine göre yangın, laminat parkelerinin üzerine örtülen örtünün lambayla temasından kaynaklandı. Belediye İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen, söndürme çalışmalarına eşlik etti. Kendilerine ihbarın, laminat parke imalathanesi şeklinde geldiğini belirterek, "Ancak geldiğimizde burasının bir depo olduğunu gördük. İçeride yaklaşık bin metrekare alan var. İçerisi, çatıya kadar silme sentetik malzeme olan laminat parke dolu. Malzemeler soğuktan ve ısıdan etkilenmesin diye üzerine strafor koyulmuş. Strafor da içerideki aydınlatmadan dolayı ısınıyor. İlk etapta çalışanlar, olayın çok büyümeyeceğini düşünerek itfaiyeyi aramıyorlar. Daha sonra altı araç ve 30 personelle gelip müdahale ettik. Üst üste yığılı malzeme olduğu için yangın, sigara mantığıyla yanıyor. Malzemeyi dışarı çıkarıp soğutma işlemi yapacağız." dedi.

İşyeri çalışanlarından Recep Coşkun ise yangının nasıl çıktığını görmediğini belirterek, maddi hasarın büyük olduğunu söyledi.

Laminat parke deposunda yangın çıktı

Laminat parke deposunda yangın çıktı

Laminat parke deposunda yangın çıktı

Laminat parke deposunda yangın çıktı

Laminat parke deposunda yangın çıktı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim