• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

KYK’dan istişare toplantısı

KYK’dan istişare toplantısı
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından aylık personel istişare toplantısı düzenledi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından aylık personel istişare toplantısı düzenledi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü aylık personel istişare toplantısına, Van İl Müdürü Mehmet Şerif Özalp, HAK-İŞ Konfederasyona bağlı Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, yurt müdürleri ve personel katıldı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğrenci Yurt Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısı öncesi salon girişinde 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili fotoğraf sergisi açıldı. KYK Van İl Müdürü Mehmet Şerif Özalp, Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ve yurt müdürleri sergiyi gezdi. Daha sonra toplantı salonuna geçen heyet önemli açıklamalarda bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

KYK İl Müdürü Mehmet Şerif Özalp yaptığı konuşmada; "Özellik son 10 günde Melikşah yurdumuz, Ayşe Sıdıka Amine Hatun ve Ümmü Eymen yurdumuzda belkide yılların sorunu olan bir montalama sistemiyle, pencereleriyle alüminyum olup tamiratı maliyetini geçecek şekilde bir takım sorunlar vardı. Bizler ilk defa her ayrıntıyı şeffaf bir şekilde hesaplayarak hesap verebilir olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Eski parayla 4 trilyonluk bir ihalemiz vardı. Biz Van esnafına 26 kişiye davetiye göndererek, ilk defa KYK olarak hem Van daki KYK'ların imajı açısından, hem kurumumuzun imajın açısında 26 şirkete davetiye gönderildi. Eski parayla ihale bedeli 4 trilyon olan iş yapılan ihale sonucunda 2.5 trilyona gitti. Büyük bir kırımla yani yaklaşık %44 civarı bir kırımla gitti. 1.5 trilyon kurumumuz ve devletimiz karda kaldı. 120 santimlik bir montalamada şartımız vardı. Müteahhitten Allah razı olsun kendilerinde 150 santimlik malzeme getirdi kullandı. Ek bir ücret talep etmedi. Elbette her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. Bizlerde aynı şekilde özveriyle çalışarak, özellikle temizlikçi arkadaşların çok büyük emeği geçti. Yanı bu inşaat alanında en büyük başarıyı temizlikçi arkadaşların emeği geçtiğine inanıyorum. Arkadaşlar zaman zaman 1-2 veya 3 saat fazla çalışmışlardır. Bizde bunu göz önünde bulundurarak yeri geldiğinde jest yapacağız" dedi.

Ardından söz alan, HAK-İŞ Konfederasyona bağlı Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu; "Yıllardır sizlerle beraber çalışıyoruz. Ama geçmişte hiç bir il müdürüyle biz böyle bir toplantıya katılmamıştık. Müdürümüze çok teşekkür ediyorum, hakikaten ilgilidir. Yani biz çalışanlar olarak sizin adınıza burada da sayın müdürümüze ve yurt müdürlerimize şunu özellikle belirtmek istiyoruz. Çalışma konusunda hiçbir sıkıntımız yoktur. Bize verilen işleri bugüne kadar herkes hakkıyla yerine getirdi. Bizim çalışanlar olarak en büyük isteğimiz ve beklentimiz müdürlerimiz, amirlerimiz tarafından kale alınmak ve çalışanlarımız karşılığını olarak kale alınarak taktir edilmektir. Biz bu dönemde bunu görmeye başladık. Bu anlamda bütün müdürlerimize teşekkür ederim" dedi.

KYK’dan istişare toplantısı

KYK’dan istişare toplantısı

KYK’dan istişare toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim