• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Kyk Van Kız Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu

Kyk Van Kız Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Van Kız Yurdu Müdürlüğü ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programında...

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Van Kız Yurdu Müdürlüğü ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programında gözyaşları sel oldu.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Zeve Kampüsü'nde bulunan yurda ait konferans salonunda düzenlenen program büyük ilgi gördü. Programın açılış konuşmasını yapan Kredi Yurtlar Kurumu Van Bölge Müdürü Mehmet Şerif Özalp, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenledikleri etkinliği olan ilgiden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Özalp, "Kendi inancına sahip olan bu kadar dinamik genç bir neslin kazanımları da çok olur. Umuyorum ki ileride buna benzer hep birlikte çok güzel etkinlik sağlayacağız. Fakat öğrenci arkadaşlarımıza buradan bir müjde verelim. İnşallah çok yakın bir zamanda daha güzel bir konferans salonunu yurtlarımıza yapmak için girişimlerimiz olacağı konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Siz değerli öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layıksınız" diye konuştu.

Günün anlam ve önemiyle ilgili açıklama yapan İmam Hamza Toprakoğlu ise, Peygamber Efendimizin hayatı ve yaşamı ile ilgili bilgiler verdi. Büyük alkış toplayan Topaloğlu'nun konuşması, bazı öğrencileri gözyaşlarına boğdu.

Yapılan etkinlikte Şemsibey İlköğretim Okulu ilahi korusu ve minik semazenleri sahne alarak bir gösteri yaptı. Ardından Van Gençlik Merkezi müzik eğitmenleri tarafından müzik ziyafeti verildi.

Geceye iştirak eden herkese gül, lokum ve hadis kitapları hediye edilirken, Hüsref Paşa Camisi İmamı Ahmet Hüsrev Koyuncu da hat sanatı ile ilgili yaptığı eserleri sergiledi.

Program sonunda katılımcı ve sponsorlara Özalp tarafından plaket verildi.

Kyk Van Kız Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu

Kyk Van Kız Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu

Kyk Van Kız Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu

Kyk Van Kız Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim