• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Kuyumculuk sektörünün Ege zirvesi JEWEX başladı

Kuyumculuk sektörünün Ege zirvesi JEWEX başladı
Türk kuyumculuk sektörünün Ege buluşması olarak nitelendirilen JEWEX 2016-7. İzmir Kuyumculuk Fuarı başladı.

Türk kuyumculuk sektörünün Ege buluşması olarak nitelendirilen JEWEX 2016-7. İzmir Kuyumculuk Fuarı başladı. İzmir Kuyumcular Odası işbirliği ile Gençiz Fuarcılık'ın düzenlediği JEWEX 2016, Fuar İzmir D salonunda törenle açıldı.

Türkiye'nin en büyük kompleksi Fuar İzmir'de, 7 Şubat 2016 akşamına kadar devam edecek organizasyon büyük ilgi çekti. Açılışta konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, mücevher modasına damgasını vuracak koleksiyonların, ilk kez İzmir Kuyumculuk Fuarı'nda vizyona çıktığını söyledi. Gençer, "Binlerce yıllık kültür mirasını yenilikçi bir anlayışla yoğurup muhteşem mücevherlere dönüştüren katılımcılarımız, göz alıcı ürünlerini stant vitrinlerine taşıdı. Yaklaşık 80 seçkin firmamız, Sevgililer Günü öncesinde şaheserlerini mücevher tutkunlarının beğenisine, fuara özel fiyatlarla sundular. Sektör içinden ve dışından görenleri büyüleyecek ürünlerin satışı ve tanıtımı dört gün süreyle yapılacak. Gelinlik ve takıyı Fuar İzmir'de aynı çatı altında buluşturan IF Wedding ve JEWEX'in, iki fuarın birlikte düzenleniyor olması sinerji yaratacak. Kazanan, katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz, ülke ve kent ekonomimiz olacak." dedi.

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ikinci büyük fuar kompleksi Fuar İzmir, ilk kez ürün bazında en değerli fuara evsahipliği yapıyor. Kuyumculuk Fuarı'nda 80 katılımcı firma, ürün ve hizmetlerini sergiliyor. Altın ve pırlantalı takı, incili takı, yeşim takılar, değerli metal takı, renkli taşlı takı, antika takı, gümüş takı ve aksesuarları, moda takılar, pırlanta ve elmas, yarı değerli taş, renkli ve değerli taş, mücevher saatler, makine, kuyumculuk vitrin, paketleme ve kutulama, kuyumculuk aletleri ve ekipmanları, kasa ve güvenlik gereçleri, kuyumculuk yazılımlarının satış ve tanıtımı yapılıyor. Bu yıl ilk kez sektör dışından mücevhere ilgi duyanların da ziyaret edebildiği fuarda üreticiler, toptancılar, mümessiller, ihracatçılar, tasarımcılar ve tedarikçiler, bütün sektör paydaşları biraraya gelecek.

Kuyumculuk sektörünün Ege zirvesi JEWEX başladı

Kuyumculuk sektörünün Ege zirvesi JEWEX başladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim