• BIST 9710.62
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Kuyucak Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Kuyucak Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi
Ülkü Ocakları Kuyucak İlçe Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten Yusuf Çetinyürek, düzenlenen törenle görevini Mehmet Ali Çetin'e devretti.

Ülkü Ocakları Kuyucak İlçe Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten Yusuf Çetinyürek, düzenlenen törenle görevini Mehmet Ali Çetin'e devretti.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Mustafa Karaca'nın da katıldığı devir teslim töreninde Çetinyürek, " Bugüne kadar bize verilen görevi layığıyla yerine getirmeye çalıştık. Temsil ettiğimiz makamı ve taşımış olduğumuz bayrağı daha yükseğe çıkarmaya gayret ettik. Bu süre zarfında birlikte çalıştığımız bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Haklarını helal etsinler. Benim hakkım varsa herkese helaldir. Bugünden sonra da Başkanımız Mehmet Ali Çetin'dir. Elimizden geldiği kadar bir nefer olarak hizmetimize devam edeceğiz. Bizlere ihtiyaç duyduğu her zaman yanında olacağız. Allah bu kutlu yolda kendisinin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Devir teslim töreninde bulunan Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Mustafa Karaca ise, "Ülkücü Hareket ve bu Hareketin merkezi olan Ülkü Ocakları binlerce yıllık Türk tarihinin birikimi olan milli kültürün ve kimliğin muhafaza edildiği yerlerdir. İslamla taçlanan Türklüğün özü bu Ocaklarda muhafaza edilmektedir. Tarih boyunca milletin devamlılığını sağlayan Türklük fikri bu çağda Ülkü Ocakları'nda yaşanmaktadır. Bu mirası gelecek nesillere aktaracak olan yine Ülkü Ocakları'dır, Ülkücü Harekettir. Ülkü Ocakları var oldukları sürece Türk Milleti var olacaktır. Bu yüzden hepimizin bu kutsal Ocakları göz bebeğimiz gibi koruması gerekmektedir. Her türlü zorluğa karşı mücadele vererek fedakarca çalışmalar yapan bütün gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ne tür bir zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım görevimizi en iyi şekilde yapmamız gerekmektedir. Ülkücü Hareket bir iktidar gölgesinde büyümüş gelişmiş bir hareket değildir. Aksine çetin mücadelelerle bugünlere gelmiştir. Bundan sonra da varlığını he koşulda devam ettirecektir. Bizler bu yolda liderimizin ve genel başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Bugün görevi devreden Yusuf Çetinyürek Bey'e teşekkür ediyorum. Biz kendisinden razıyız, Allah da kendilerinden razı olsun. Görevi Devralan Mehmet Ali Çetin Bey'e de başarılar diliyorum. Kendisinin devraldığı görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Yüce Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Tören Yusuf Çetinyürek'in Kur'an-i Kerim ve Türk Bayrağını M. Ali Çetin'e devretmesiyle sona erdi.

Kuyucak Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Kuyucak Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim