• BIST 9541.61
  • Altın 2474.817
  • Dolar 32.4834
  • Euro 34.5732
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Kuyt ve Sneijder'den ilginç açıklamalar!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızları Wesley Sneijder ile Dirk Kuyt, İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nde Türk Telekom'un konuğu olarak panele katıldılar.
Türk Telekom'un İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nde konuk ettiği Hollanda Milli Takımı yıldızları Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Galatasaraylı Wesley Sneijder, açıklamalarda bulundular.
 
Türkiye'yi ve İstanbul'u çok sevdiklerini dile getiren yıldızlar burada yaşamanın büyük keyif olduğunu dile getirdiler. İki futbolcu, Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetinden de bahsederken, Sneijder, "Maçlardan önce sürekli görüşüyoruz. Günlük hayatımızda da bir araya geliyoruz. Tabi ki bu rekabeti fazla abartmamak gerek." derken, Dirk Kuyt ise, "Fenerbahçe de Galatasaray da iki büyük kulüp. Buradaki rekabet çok üst düzey. İkimiz de işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Takımlarımızın galip gelmesi için çalışıyoruz. Ailelerimiz de çok sık görüşüyorlar. İstanbul çok büyük bir şehir ama fırsat buldukça bir araya geliyoruz.
 
"14 YILDIR KADIKÖY'DE GALİBİYET GÖREMİYORUZ!"
 
İkili daha sonra panele katılanların sorularını yanıtladılar. İlk olarak Galatasaray taraftarı bir konuk Sneijder'e, "Ben en son Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yendiğinde 14 yaşındaydım. 14 sene geçti Kadıköy'de galibiyet görmedim. Bu sezon kazanacak mıyız?" sorusunu yöneltti. Bu sırada söze atılan Fenerbahçeli Kuyt, araya girerek "Hayır" cevabını verince salonda gülüşmeler yaşandı. Sneijder ise soruya, "Önümüzdeki ilk maçta bunu göreceksiniz!" yanıtını verdi.
 
Bir başka katılımcının, "Dünya Kupası'na gidebilmemiz için Hollanda Milli Takımı'nın Macaristan'ı yenmesi gerekiyor. Bizim için bunu yapacak mısınız?" sorusuna Kuyt cevap verdi. Başarılı oyuncu, "Biz zaten Dünya Kupası'na gitmeyi garantiledik. Ama hiç merak etmeyin. Elimizden geleni yapacağız.." dedi.
 
"GEÇEN SENE GRUPTAN ÇIKTIK YİNE ÇIKARIZ!"
 
Sneijder'e Şampiyonlar Ligi'ndeki grupları hakkında bir soru yönelten katılımcıya Hollandalı yıldız, "Çok zor bir grupta yer alıyoruz. Geçen sene gruptan çıkmayı başarmıştık. Bu sene de aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum." açıklamasını yaptı. Son olarak Hollanda ile Türkiye'nin karşılaşacağı maçta Fatih Terim'e karşı oynayacağı sorulan Sneijder, "Bu benim için çok güzel bir duygu olarak.." ifadelerini kullandı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim