• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Kütahyaspor, sezonu açtı

Kütahyaspor, sezonu açtı
Bu sezon BAL (Bölgesel Amatör Lig) da mücadele edecek olan Kütahyaspor'un yeni sezon açılışı Dumlupınar Stadı'nda gerçekleştirilen tören ile yapıldı.

Bu sezon BAL (Bölgesel Amatör Lig) da mücadele edecek olan Kütahyaspor'un yeni sezon açılışı Dumlupınar Stadı'nda gerçekleştirilen tören ile yapıldı.

Kütahyaspor'un sezon açılışı programına AK Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahyaspor Kulübü başkanı Ahmet Tekdemir, taraftarlar ve oyuncular katıldı.

Kütahyaspor yeni sezon açılışında konuşan Ahmet Tekdemir, "Taraftar, futbolcu, yönetim , Kütahyaspor ailesi olarak bu yıl hep beraber birlik ve beraberlik içerinde başlayacağımız bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olacaktır. Takımımızın kurulmasında Kütahya Belediye Başkanımızın ve milletvekillerimizin ciddi katkıları olmuştur. Hem stat sorunumuzun çözülmesinden dolayı hem de takımımıza katkılarından dolayı Belediye başkanımıza ve milletvekillerimize Kütahyaspor adına çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl üçüncü ligde mücadele eden Kütahyasporumuz küme düşmüştür. Ancak bizler düştüğümüz gibi kalkmasını da biliriz. Birlik ve beraberliğimizi doğru bir şekilde sağlayabilirsek Kütahya sporu layık olduğu profesyonel lige yeniden döndürürüz. Burada oluşan birlik beraberlik ile Kütahya sporumuzun yeniden profesyonel lige çıkacağından hiç bir şüphem yoktur. Transfer çalışmalarımızı yönetimimiz ve idarecilerimizin özverili çalışmaları ile tamamladık. Bu hafta sonu Bozüyük'te başlayacağımızın lig maratonumuzun sonu inşallah şampiyonluk olacaktır" diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: "Her zaman yanındayız"

Başarı gözetmeksizin her zaman Kütahya Belediyesi olarak Kütahyaspor'un yanında olduklarını ifade eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Biz göreve gelmeden önce Spora ve Sporcuya destek olacağımızın sözünü vermiştik ve göreve geldiğimiz günden itibaren desteğimiz aralıksız devam ediyor. Bu takım şampiyon olduğunda yanında biz vardık. Geçen sene talihsiz bir şekilde profesyonel ligden düştük yanında yine biz varız. Yani başarı varken takımın yanında başarısızlıkta takımı terk eden bir anlayışın içinde hiçbir zaman olmadık. Biz gönülden destek veriyoruz. Takıma sahip çıkmak sadece Belediyenin görevi değil. Tüm Kütahyalıların 7 den 70'e herkesin sahip çıkması gerekiyor. Yani esnafı, memuru, işçisi, sanayicisi, İş adamı herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. İnşallah birlik beraberlik içerisinde Şehrimizin takımı olan Kütahya sporumuzu bu sene ait olduğu profesyonel lige çıkaracağız. Özellikle geçen sene profesyonel ligde olmamız neticesinde akademik ligde gençlerimiz tecrübe kazandılar. Birçok büyük takımla maç yapıp tecrübe edindiler. Şuanda o büyük takımların çoğu gençlerimizi transfer etmek istiyor. Burada alt yapımızın da güçlendiği gelecek için A takımda oynayabilecek gençlerin yükseleceği ortaya çıkıyor. Bu gençleri profesyonel yapıp üst liglerde oynatabilirsek o zaman başarılıyız demektir. Ben tüm sporcu gençlerimize A takımımıza 2017-2018 sezonunun hayırlı olmasını, başarılı olmasını ve şampiyonluk getirmesini diliyorum" dedi.

İshak Gazel: "İl takımları profesyonel ligde olmalıdır"

Kütahya sporun yeniden uzun bir yolculuğa çıktığını, bu yolculuğun son durağının şampiyonluk olacağını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Geçen sene bir takım talihsizlikler neticesinde küme düştük. Ondan bir sene öncede Takımımız, yönetimimiz, taraftarımız, Belediye Başkanımız ile birlikte büyük bir efor sarf ederek üçüncü lige çıkmıştık. İnşallah bu yılda aynı özveriyi göstererek yeniden üçüncü lige çıkacağız. Bu konuda siyaset olarak gereken tüm desteği vereceğiz. İyi transferler yapılarak, büyük bir hassasiyet gösterilerek gayet güzel bir takım oluşturuldu. Takımımızın başta stat olmak üzere tüm sorunlarının giderilmesi için bakanlık nezdinde yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Bu tüm ihtiyaçları kısa süre içerisinde neticeye kavuşturmuş olacağız. Bizim bir tane Kütahya sporumuz var başka bir Kütahya spor yok. Bir şehir takımı mutlaka bir profesyonel ligde olmalıdır. Bunun için herkes taşın altına elini sokmalıdır. Takım oyuncuları başarı için sahada ter dökerken, Şehrimiz de faaliyet gösteren bütün iş adamlarımız ile birlikte bizde başarı için çalışma yapmamız lazımdır. Alt yapıda oynayan oyuncularımızın ana kadroya girmesi beni son derece mutlu etmiştir. Kütahya spor ilimizin en büyük reklamıdır. Yeni sezon camiamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, sakatlık olmadan başarılı bir sezon geçirilmesi için duaları ile kurban kesimi yapıldı. Kurban kesimi ve duaların ardından, taraftarlara yeni yapılan transferler tanıtıldı.

Bu sezon bir oyuncu dışında takımı tamamen baştan oluşturan Kütahyaspor 17 oyuncu transfer etti. Takımda ayrıca alt yapıdan altı oyuncuda bulunuyor.

Kütahyaspor sezonun ilk maçında hafta sonu Bozüyük'te Bozüyük Vitraspor ile karşılaşacak.

Kütahyaspor, sezonu açtı

Kütahyaspor, sezonu açtı

Kütahyaspor, sezonu açtı

Kütahyaspor, sezonu açtı

Kütahyaspor, sezonu açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim