• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kütahya’nın İlk Kadın Meclisi

Kütahya’nın İlk Kadın Meclisi
TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) öncülüğü ve organizasyonundaki "Kütahya Kadın Meclisi" birinci buluşması, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası...

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) öncülüğü ve organizasyonundaki "Kütahya Kadın Meclisi" birinci buluşması, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen organizasyona, akademisyenler, iş dünyasında farklı sektörlerde görev yapan yetkili kadınlar, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadın yöneticiler, TOBB Kütahya KGK üyeleri katıldı.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Aylin Girgin Oğuz'un katılımcılara "hoş geldiniz" hitabı ile başlayan toplantı, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral'ın açılış konuşması ile devam etti.

TOBB Kütahya KGK İcra Komitesi Başkanı Aylin Girgin Oğuz, kadınların Türk toplumu içerisindeki önemine değinerek, "Kütahya Kadın Meclisi" oluşturma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOBB Kütahya KGK Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nuran Bağırgan, Kadın Girişimciler İl Kurulu hakkında katılımcılara bilgi verirken, TOBB Kütahya KGK İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Şule Arslan Ozan, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulunun son dönemlerdeki faaliyetleri hakkında, TOBB Kütahya KGK İcra Komitesi Başkan Vekili Semra Tozaraydın, Kadın Meclisi hakkında bilgi sundu. Kütahya'daki temsilci kadınlar arasında iletişim ve işbirliği çalışmalarını güçlendirmek amacıyla bir araya getirilen katılımcılar ise, kısa kısa kendilerini tanıttı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, yaptığı konuşmada, ailesindeki kadınların, kendi işletmelerinde yöneticilik görevlerinde bulunduğunu belirterek, toplumda ve iş dünyasında kadınların önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Ayrıca, kendi işletmelerinden ve hayatından örnekler vererek, 50 yılı aşan iş dünyası tecrübelerini ve tavsiyelerini katılımcılarla paylaştı.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı konuşmada, şehrin kalkınması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak çalışmalara tam destek vereceğini belirtti. Şehirdeki dinamiklerin bir araya getirilmesinin önemine değinerek, tüm platformlarda kadınların katılımcılığına, fikir ve önerilerine büyük değer verdiğini ifade etti.

Programın sonunda, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aylin Girgin Oğuz tarafından, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral'a, günün anısına çini tabak takdim edildi.(EFE)

Kütahya’nın İlk Kadın Meclisi

Kütahya’nın İlk Kadın Meclisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim