• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Kütahya’da E-ticaret Girişimciliği Tanıtım Toplantısı

Kütahya’da E-ticaret Girişimciliği Tanıtım Toplantısı
Kütahyalı müteşebbislere yönelik "sosyal e-ticarette girişimciliği" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kütahyalı müteşebbislere yönelik "sosyal e-ticarette girişimciliği" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tavsiye pazarlamasının gücü ve bayilik sistemini, aynı zamanda e-ticaret sektöründe yatırım ve girişim yapmak isteyenleri de bir araya getiren İncir Elektronik A.Ş. Serbest Girişimci Mesut Paçavra ve Ahmet Kaplan'nın sunumlarıyla e-ticaret girişimciliği tanıtım toplantısı düzenlendi.

Mesut Paçavra, gelecekte internetten nasıl ek gelir sağlanabileceği hakkındaki sunumu ile salonu dolduran davetlilere Türkiye'de ve dünyada ilk kez uygulamaya geçilen iş modelinin içeriğinden bahsetti.

Ziya Kızıltan, katılımcılara perakende ticaretin e-ticarete dönüşümü ile, İncir Elektronik A.Ş.'nin girişimcilere sağlamış olduğu avantajlar, tasarruflar ve kazançlar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kızıltan, "Son yıllarda değişen piyasa koşullarına paralel olarak işletmeler için yeni bir satış kanalı haline gelen ve büyük potansiyele sahip olan e-ticaret sektörü, tüketiciler açısında da uygun fiyat, çok çeşit ve alternatif, 7-24 kolay alışveriş yapabilme fırsatları sunuyor olması sebebiyle, giderek artan müşteri sayıları ve ciroları da getirmiş, bu sebeple birçok kişi bu sektörü takip etmeye başlamıştır.Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 41'inin 25 yaş ve altındaki genç bir potansiyele sahip olması, gelecekte bu nüfusun gelirlerini ve tasarruflarını dijital platformlarda değerlendireceğini gösteriyor. Bu süreç kendi kendini büyütürken gelecekte milyonlarca kullanıcıdan biri olmak mı, yoksa internetin faydalarından ve potansiyelinden kazanç elde eden bir girişimci olmak mı sorusunu yönelten firma yetkilisi, salondaki katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı ve sorulara yanıt verdi. Trabzon'daki girişimci sayısının, firmanın Türkiye'deki büyüme grafiğinde önemli rol oynadığını dile getirildi. İş sahası kısıtlı olan Trabzon'un e-ticaret sektöründen büyük pay alacak girişimcilere sahip olduğu ve bu girişimcilerin sayılarının çoğalması ve bu sayede kişilerin gelirlerinde artış sağlamaları temenni edildi. Mesut Paçavra konuşmasını "Birlikte Daha Güçlüyüz sloganıyla çıktığımız bu yolculukta ülkemiz, firmamız, girişimcilerimiz ve tüketicilerimiz adına üzerimize düşen sorumluluğun farkında olduğumuzu bilmenizi isteriz ve paylaştıkça daha çok büyüyeceğimizin bilinciyle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Kütahya Bişey Ajans Medya bünyesinde kurulan "www.yerlibaba.com" adlı internet sitesinin gerek fiyat gerekse hizmet kalitesi ile güzel bir örnek teşkil ettiğini belirten Mesut Paçavra, "Kütahyalı girişimcilerimiz, her geçen gün katlanarak büyüyen bu sektörde alan yerine satan olmayı düşünen bu işi meslek edinmek isteyen tüm girişimcilerimizi sunumlarımıza bekliyoruz. Kütahya'da herkesin kolaylıkla ulaşabileceği Bişey Ajans Medya "www.yerlibaba.com" sizlere bu konuda detaylı bilgi aktaracaktır" diye konuştu. (EFE)

Kütahya’da E-ticaret Girişimciliği Tanıtım Toplantısı

Kütahya’da E-ticaret Girişimciliği Tanıtım Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim