• BIST 9639.99
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, BAL Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lig'e yükselen Kütahyaspor'u tebrik ettiler.

Kütahyaspor kafilesi, Isparta'da Muğlaspor ile oyanan Play-Off karşılaşması sonrası kente döndü. Kütahya şehir girişinde kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından karşılanan Kütahyspor kafilesi, taraftarlara otobüs üzerinden sevinç gösterilerinde bulundu.

Kütahyaspor kafilesi, slogan ve havai fişek gösterileri altında Zafer Meydanı'na giriş yaptı.

Burada bir konuşma yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Bu şampiyonlukta emeği olan herkese teşekkürler, ve zafer gerçekten şehirdeki herkesin üzerine düşeni yapmasıyla elde edildi. Şimdi her konuda bir sonraki başarılara gözlerimizi çevirmenin vaktidir" dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş da, "Gururumuz şampiyon Kütahyasporumuza 3.lig'de başarılar diler, futbolcu kardeşlerimi, yöneticilerimizi ve fedakar taraftarımızı gönülden tebrik ederim" diye konuştu.

Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım ve Kütahyaspor Sportif Direktörü Şener Aşkaroğlu, Kütahyalılar'ın yoğun ilgisine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğu da, "Söz vermiştik; "Kütahyaspor bizimle yükselecek" demiştik. Sözümüzü tutuk. Bize bu mutluluğu yaşatan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz birlikte Kütahya, birlikte Türkiye'yiz" ifadelerini kullandı.

Zafer Meydanı'nı dolduran binlerce Kütahyaspor taraftarları gecenin geç saatlerine kadar zaferi doyasıya yaşadı. (EFE)

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu

Kütahya’da 3. Lig Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim