• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Kütahya ve ilçelerindeki emniyet müdürlüklerinin binaları yenileniyor

Kütahya ve ilçelerindeki emniyet müdürlüklerinin binaları yenileniyor
Kütahya il genelindeki emniyet müdürlükleri binalarında yenile çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.

Kütahya il genelindeki emniyet müdürlükleri binalarında yenile çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel, Mustafa Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ortak bir açıklama yaparak, inşaat süreçleriyle ilgili kamuoyuna bilgi verdiler.

Yapılan ortak açıklamada, "İlimiz ve ilçelerinde bulunan emniyet müdürlüğüne ait binalarımızın birçoğu nitelikli hizmet sunumunda fiziki olarak istenilen düzeyde değildi. Vatandaşlarımızın hizmet almasında ve kendini güvende hissetmesinde önemli rol oynayan Emniyet Müdürlüğü binalarımızı büyüyen, gelişen ve değişen ülkemize yakışır şekilde yeniliyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda bazı yatırımlarımız Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yatırım programına alınmış ve çalışmalara başlanmıştı; buna göre inşaat yatırımında yer alan işlerimiz; Bakanlığımızın ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yaptıkları çalışmalar sonrasında 2018 yatırım programında ilimize 8 adet yeni hizmet binası yapılması uygun görüldü. Buna göre, Domaniç İlçe Emniyet Amirliği, Altıntaş İlçe Emniyet Amirliği, Emet İlçe Emniyet Amirliği, Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği binaları 2018 yılı yatırım programı inşaat yatırımında yer almaktadır. Söz konusu hizmet binalarının projeleri tamamlanmış olup inşaat ihalesi ile ilgili çalışmalara başlanılmıştır.2018 yılı proje yatırımına alınan işlerimiz olan; Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği, Şaphane İlçe Emniyet Amirliği ve Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının proje çalışmaları ile ilgili çalışmalara başlanılmıştır.Yatırım programına alınan hizmet binalarımızın tamamının yapılacağı arsalar ile ilgili çalışmalar tamamlanmış bütün pürüzler giderilmiştir. Çok dar ve kısıtlı imkanlarına rağmen yatırımlarımızın programa alınmasında büyük bir gayret gösteren ve taleplerimizi öncelikleyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya ve bürokratlarına, Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Kütahya halkımız adına teşekkür ediyoruz. Yatırımlarımızın en kısa sürede tamamlanarak aziz milletimizin hizmetine girmesi için çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğiz" denildi. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim