• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kütahya 2. OSB’de Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kütahya 2. OSB’de Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımları inceledi, işleyiş hakkında OSB yetkililerinden...

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımları inceledi, işleyiş hakkında OSB yetkililerinden bilgiler aldı.

Vali Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk olarak Kümaş'ı, Piromete ve Öztaş fabrikalarına bağlayacak olan yol çalışmasını inceledi.

İl Özel İdaresi kaynaklarıyla gerçekleştirilen yol çalışmasını inceleyen Vali Yılmaz, 5 kilometrelik yolun 1 milyon 500 bin TL'ye mal olacağını, çalışmaların 12 araç 20 personelle seri bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Vali Şerif Yılmaz daha sonra 2. OSB Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. 2. OSB Bölge Müdür Vekili Halil Kocagöz'den inşaat süreci hakkında bilgiler alan Vali Yılmaz, bin 300 metrekare alana yapılacak binanın 1 milyon 240 bin TL mal olacağını söyledi.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, daha sonra Zafer Kalkınma Ajansı'ndan Turizm, Enerji, Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında destek alan ve inşaatı tamamlanan 2. OSB Atıksu Arıtma Tesisini de yerinde inceledi.

Kütahya merkez 2. OSB'nin çevre kirlenmesi problemlerini çözme kapasite ve kabiliyetinin arttırılması amacıyla inşa edilen 2. OSB Atıksu Arıtma Tesisini yerinde inceleyen Vali Yılmaz'a, OSB yetkilileri tarafından bilgiler verildi.

Vali Şerif Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde son olarak WAM EurAsia Makine Sanayi'ni ziyaret etti. Vali Yılmaz'ı burada Genel Müdür Müfit Kurbanzade karşıladı. Müfit Kurbanzade ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz daha sonra fabrikayı gezerek, incelemelerde bulundu.

İnceleme ve denetleme ziyaretlerinde Vali Şerif Yılmaz'a, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin ile OSB yetkilileri eşlik etti.(EFE)

Kütahya 2. OSB’de Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kütahya 2. OSB’de Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kütahya 2. OSB’de Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim