• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Küsen Kaşlara Organik Çözüm

Küsen Kaşlara Organik Çözüm
Yüz güzelliğine estetik bir vurgu yapan kaşlar, farklı sebeplerden dolayı seyrekleşip dökülebiliyor.

Yüz güzelliğine estetik bir vurgu yapan kaşlar, farklı sebeplerden dolayı seyrekleşip dökülebiliyor. Organik Kaş Ekimi uygulaması, kaşlarında bu tarz sorunlar olan pek çok kişiye kalıcı çözümler sağlamayı hedefliyor.

Organik Kaş Ekimi'nin, kaşlarında seyreklik, boşluk ya da kontür sorunu olanlara kalıcı ve estetik çözüm sağlayan etkili bir teknik olduğunu söyleyen Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Dr. Mustafa Kemal Ataönder: "Organik Kaş Ekimi'nde kişinin bölgesel yağından alınıp, kök hücreden zengin hale getirilen yağ enjeksiyonu ilk etapta kaş bölgesine uygulanır. Kök hücre mevcut alanda tüm avantajlarını hissettirerek, bölgenin ekim işlemine hazırlanmasını sağlar. Sonrasında kaş ekimi işlemine başlanır. Kişinin genellikle ense bölgesinden aldığımız, sağlıklı saç kökleri, kaş alanına transfer edilir" dedi.

"KAŞ TASARIMI ÇOK ÖNEMLİ"

Organik Kaş Ekimi öncesinde bireylerin total yüz güzelliğine katkı sağlayacak kaşlar için, kişiye özel kaş hattı planlaması yaptıklarını söyleyen Dr. Mustafa Kemal Ataönder, "Kaşlar ekilirken kişinin yüz hatlarına uygun, gözlerini ön plana çıkaracak ve en önemlisi kişiye özel kaş tasarımının yapılmalıdır. Dikkat ederseniz son zamanlarda tek tip, düz bir hat şeklinde ve oldukça kalın tasarlanmış kaş tipleri var. Bu tarz bir yaklaşım yüz güzelliğinin önemli noktaları olan dudak ve gözleri ikinci plana itip, bakışın sadece kaşlara odaklanmasını sağlıyor. Oysaki kaşlar estetik duruş içinde yardımcı bir estetik eleman olmalıdır. Her kişinin farklı yüz hattı olduğuna göre, kaş tasarımı yaparken de farklılık ve bireysel çözümlere odaklanılmalıdır" ifadelerini kullandı.

"KALICI VE EN DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ORGANİK KAŞ EKİMİ"

Organik Kaş Ekimi'nin konforlu ve en sağlıklı bir çözüm olduğunun altını çizen Ataönder, "Halk arasında küsmüş kaş olarak tabir edilen, arasında boşluk olan ve hatta seyrekleşmiş kaş hattı için kalıcı makyaj uygulamaları yaptırmış pek çok kişi memnuniyetsizliklerinden dolayı kliniklerimize başvuruyorlar. Bu hoşnutsuzluğun en büyük sebebi, boya ile yapılan bu uygulamaların en fazla 6 ay içinde silikleşmesi ve akan boyanın ardından ciltte kırmızımsı renk değişimi yaşatmasıdır. Organik Kaş Ekimi'ne olan talebin ardında işlemin kalıcılığı birinci sırada yer alıyor. Ayrıca Organik Kaş Ekimi kişilere en doğal sonucu veriyor. Profesyonel bir şekilde ele alındığı için karikatür çizimlerine ya da bir başka deyişle "Edi ile Büdü" kuklalarındaki "Büdü" kaşına benzemeyen, olması gerektiği gibi bir tasarım yapılıyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim