• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Kuşadası’nda Yılbaşı Önlemleri

Kuşadası’nda Yılbaşı Önlemleri
Kuşadası'nda yılbaşı kutlamaları ile ilgili Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm önlemlerin alındığı açıklandı.

Kuşadası'nda yılbaşı kutlamaları ile ilgili Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm önlemlerin alındığı açıklandı.

Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadalıların ve tatilcilerin yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmesini sağlamak amacıyla gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi. Yılbaşında polisin 24 saat süreyle görevinin başında olacağını kaydeden Emniyet Müdürü Batçıoğlu, şehrin giriş ve çıkışlarındaki trafik kontrollerinin artırılacağını ve yaya bölgelerinde ise devriye ekiplerin görev yapacağını açıkladı. Yılbaşı kutlamaları sırasında aşırı alkol alanlara yönelik de polis ekiplerinin gece boyunca görev başında olacağını kaydeden Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, "Yılbaşı gecesi tüm Kuşadalıların ve tatilcilerin huzur içinde kutlaması yapması için her türlü önlemi aldık. Vatandaşlarımızın ve tatilcilerimizin rahat ve huzurlu bir yılbaşı kutlaması geçirmelerini sağlamak amacıyla görevlilerimiz 24 görev yapacak" dedi.

- KAYMAKAM AKSOY'DAN YENİ YIL MESAJI

Bu arada, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da yılbaşı önlemleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Kaymakam Aksoy, tüm birimlerin uyarıldığını ve elektrik, su ve telefon arızalarıyla ilgili bütün önlemlerin alındığını söyledi. Polisin 24 saat görevinin başında olacağını vurgulayan Kaymakam Aksoy, halkın emniyetli bir şekilde yeni yıla girmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Yeni yılla ilgili bir de mesaj yayınlayan Kaymakam Aksoy, "2015 yılını geride bırakıp 2016 yılına girerken, saygıdeğer ilçemiz halkının, merkezi ve yerel yönetim birimlerimizin, yöneticilerinin ve personelinin, mesleki ve demokratik kuruluş mensuplarımızın, Sivil Toplum Örgütü mensuplarımızın ve basın görevlilerimizin yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" diye konuştu.

Kuşadası’nda Yılbaşı Önlemleri

Kuşadası’nda Yılbaşı Önlemleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim