• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Kuşadası Ticaret Odası’nda Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Yapıldı

Kuşadası Ticaret Odası’nda Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Yapıldı
Kuşadası Ticaret Odası'nın 2016-2019 yılları arasında yol haritasını belirleyecek Stratejik Plan çalışmaları kapsamında, iç ve dış paydaşların...

Kuşadası Ticaret Odası'nın 2016-2019 yılları arasında yol haritasını belirleyecek Stratejik Plan çalışmaları kapsamında, iç ve dış paydaşların katılımıyla çalıştay yapıldı.

Akredite Oda olan Kuşadası Ticaret Odası'nın, üyelerine daha iyi hizmet vermek adına eğitmen Dr. Yüksel Vardar moderatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştaya; KOSGEB müdürü Sadık Ceyhan, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Su Ürünleri Kooperatifi ve Kuşadası Ticaret Odası Disiplin Kurulu üyesi Ahmet Susam, SGK Kuşadası Şube Müdürü Çiğdem Özcan, mali müşavirler, Deniz Ticaret Odası ve GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi temsilcileri, Meclis ve Komite üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Ahmet Semih Arcan ve Vedat Ali Talmaç'ın da kısa bir süre katıldığı çalıştayda konuşan başkan Serdar Akdoğan; Oda olarak üyelerine daha iyi hizmet vermek ve bölgesel kalkınmaya katkı sunmak adına yapılacak çalıştayda, katılımcıların görüşlerinin çok önemli olduğunu söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Dr. Yüksel Vardar'ın dünyadan da örnekler vererek odacılık konusunu anlatarak başlattığı çalıştayda, odacılık konusunda fırsatlar ve tehditler değerlendirildi. Stratejik plan, iç ve dış çevre durum analizi, Kuşadası Ticaret Odası'nda stratejik plan çalışmaları, iç paydaş nedir?, neden çalıştay?, Kuşadası Ticaret Odası'nın güçlü ve zayıf olduğu konular, sorunlar ve Odadan beklentilerin konuşulduğu çalıştayda katılımcılar, söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Çalıştayın moderatörlüğünü yapan eğitmen Dr. Yüksel Vardar; kurumsallaşma yolunda önemli aşamalar kat eden, öncelikle ISO 9001 "toplam kalite yönetim sistemi"nin kurulduğu ve belgelendirildiği ve TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemine entegre bir oda olan Kuşadası Ticaret Odası'nda yapılan çalıştayın, verimli ve yol gösterici olduğunu söyledi ve tüm katılımcılara görüş ve önerileri için teşekkür etti.

Kuşadası Ticaret Odası’nda Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Yapıldı

Kuşadası Ticaret Odası’nda Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim