• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Kurumsal Firmalar Kiza’da Buluşuyor

Kurumsal Firmalar Kiza’da Buluşuyor
Gıdadan finansa, yapı marketinden dayanıklı tüketime, restorandan otele birçok sektörde Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmaları, Çukurova Bölgesinin...

Gıdadan finansa, yapı marketinden dayanıklı tüketime, restorandan otele birçok sektörde Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmaları, Çukurova Bölgesinin geleceğine ışık tutmaya hazırlanan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde buluşacak.

Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel Fabrikasının bulunduğu yerde, 55.262 metrekare arsa üzerine inşa edilen, 12 blokta 990 ofis ve 287 iş yerinden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi, ev sahipliği yapacağı kurumsal firmalarla, bölgede ekonomik yaşamın çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Akıllı donanımları ve kullanıcısına sağladığı kolaylıklarla keyifli bir çalışma ortamı sunan A Plus ofislerle, stresli iş ortamını eğlenceli hale getirecek Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde, hem ofis kullanıcılarının hem de bölge halkının her türlü ihtiyacını karşılayabileceği; elektrik-elektronikten teknoloji ve bilişime, tekstilden mobilyaya, gıdadan plastiğe, finanstan endüstriyel ürünlere, otomotivden yapı markete, kafe ve restorandan otele birçok sektörde kurumsal mağaza da yerini alacak.

EKONOMİNİN KALBİNE DOKUNAN GÜÇLÜ FİRMALAR

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin inşaatını Balak Metal ortaklığıyla yürüten Gaziantepli Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, projenin, her türlü konforun düşünüldüğü lüks ofis ve iş yerleriyle ekonomik yaşamın kalbine dokunan güçlü ve çok çeşitli firmaları bir araya getireceğini söyledi.

Ekonomideki büyümeyle beraber, iş yaşamındaki standartların da değiştiğini kaydeden Aydın Kurt, "İnsanlar artık ofisten rezidansa, otelden restorana, alışveriş alanlarından bankalara ve devlet kurumlarına kadar iş hayatında ihtiyacı olan her şeyi bir arada bulabilecekleri çok fonksiyonlu projeleri talep ediyor. Biz de Kiza Kurumsal İş Merkezi projemizde, tüm bu ihtiyaçlara cevap veriyoruz" dedi.

"KENTİN EN ENERJİK ALANI OLACAK"

Kurt, Adana'nın iş yaşamına yeni bir soluk getirecek Kiza Kurumsal'ın, iş yaşamını ve çalışma koşullarını kolaylaştıracağını belirtti.

Proje içerisindeki geniş caddede bulunan mağazalarda kurumsal firmaların yer alacağını belirten Kurt, şöyle devam etti:

"Projemiz dahilindeki bu caddede birçok bankanın şubesini bulmak mümkün olacak. Ayrıca, bölge halkının her türlü ihtiyacını karşılayabileceği birçok sektörden kurumsal firmaların mağazaları bulunacak. Kiza Kurumsal İş Merkezi, insanların alışveriş merkezinden beklentilerini cadde dükkanlarıyla karşılayacak."

Kiza Kurumsal'ın bu özelliğiyle de bölgeye ayrı bir değer katacağını ifade eden Aydın Kurt, "Ekonomik potansiyeli hayli yüksek olan bölgemiz, kurumsal iş merkezi projemizle tam anlamıyla kentin en gelişmeye açık, heyecan uyandıran, enerjik alanı olacak" diye konuştu.

AVM TARZINDA MODERN İŞ MERKEZİ

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde her türlü konforun düşünüldüğü 51 m2, 60 m2 ve 112 m2'lik lüks ofisler ile 287 iş yeri olacak. AVM tarzındaki modern kurumsal iş merkezi bünyesinde 1200 aracın park edebileceği 50.000 m2 kapalı ve 900 araçlık da açık otopark bulunuyor. Kiza dahilindeki çarşıda, 20 metre genişliğinde, 221 metre uzunluğunda, orta refüj bulunan, gidiş-geliş ana cadde yer alıyor. Bu cadde ile dik kesişen 15 metre genişliğinde, 110, 112 ve 126 metre uzunluklarında, belirli sektörlerin bir arada toplanmasına imkan veren 3 ayrı cadde ile Kiza İş Merkezi'nde ulaşımın rahatça sürdürülebilmesi planlanıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim