• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Kurt, Vezirköprü’de Sorunları Dinledi

Kurt, Vezirköprü’de Sorunları Dinledi
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Vezirköprü'de muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarını dinledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Vezirköprü'de muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarını dinledi. Kurt, ilçe parti binası toplantı salonunda mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilci, başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Muhtarların ve sivil toplum örgütlerinin sorunlarının, önerilerinin ve isteklerinin dinlendiği toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, belediye başkan yardımcısı Salih Sefacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay da hazır bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan bu görüşmelerin bir program dahilinde yapılan talepler üzerine düzenlendiğini belirterek, ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırım ve hizmetleri özetledi. Doğan ilçe problemlerini dinlemek için programa katılan Hasan Basri Kurt'a teşekkür etti.

HERKESİ TEK TEK DİNLEDİ

Seçim sonrası ülke gündeminin çok yoğun olduğunun altını çizen Milletvekili Kurt, hükümetin yaptığı önemli icraatlar hakkında bilgi verdi. Ülkede çarkların dönmesi için büyük gayret sarf ettiklerini belirten Hasan Basri Kurt, terör olaylarını kınayarak hiçbir hain saldırının ülkeyi yönünden döndüremeyeceğini, şehit kanıyla yoğrulmuş toprakları bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı. Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kurt, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini, gündeminin yoğun olması nedeniyle bilgi kirliliğini olduğunu, sorulan her soruya açık yüreklilikle birinci ağızdan cevap vermek, hükümetin icraatlarını anlatmak ve problemleri dinlemek için burada olduğunu belirtti. Bu programın ilkinin Vezirköprü'de gerçekleştirildiğini, belli aralıklarla bu çalışmanın bütün ilçelerde yapılacağını kaydeden Kurt, muhtarların, sivil toplum örgütlerinin sorunlarını, önerilerini ve isteklerini tek tek dinledi.

Mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'a teşekkür ederek, ilçe sorunlarını, kendi problemlerini, dilek ve önerilerini anlatma fırsatı bulduklarını, ülke gündemine ait bilgileri birinci ağızdan öğrendiklerini, son derece yararlı geçen görüşmelerin çok faydalı olduğunu belirttiler.

Kurt, Vezirköprü’de Sorunları Dinledi

Kurt, Vezirköprü’de Sorunları Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim