• BIST 8876.85
  • Altın 2240.894
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.1251
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kurt: “Kişiye özel ürün portföyümüzü genişlettik”

Kurt: “Kişiye özel ürün portföyümüzü genişlettik”
Çiçek Sepetinin yetkilisi Enis Kurt, üzerinde fotoğraf baskısı olan ürünlere rağbetin gün geçtikçe arttığını söyledi.

Çiçek Sepetinin yetkilisi Enis Kurt, üzerinde fotoğraf baskısı olan ürünlere rağbetin gün geçtikçe arttığını söyledi.

Çiçek Sepetinin yetkilisi Enis Kurt, kişilerin sevdikleriyle olan fotoğraflarını kahve kupası, duvar saati, yastık gibi gündelik olarak kullandıkları eşyalarda görmekten mutluluk duyduklarını ve üzerinde fotoğraf baskısı olan ürünlere rağbetin gün geçtikçe arttığını belirtti.

Baskılı hediye ürünlerinden sonra özel baskılı vazoların da tercih sebebi olduğunu ifade eden Kurt, insanların iş, okul veya başka sebeplerle gün boyu ayrı kalınan sevdikleriyle bu ürünler sayesinde özlemlerini bastırdıklarını dile getirdi. Hediyelik eşyalardan sonra çiçeklerin kupaları için de bu opsiyonu sağladıklarını anlatan Kurt, "Çiçek Sepeti, birçok çiçek aranjmanı için bu seçeneği sunmaya başladı" dedi.

"Özellikle gülümseyen fotoğraflar seçiliyor"

Mevsim çiçekleri başta olmak üzere orkideler ve papatyalar için fotoğraf baskılı saksıların popüler olduğunu belirten Kurt, "Kullanıcılar gülümseyen fotoğraflar tercih ediyor. Bunun anlamı da kişilerin bu ürünleri her kullandıklarında veya karşılaştıklarında mutlu oldukları anları hatırlamalarının altında yatıyor. Gülümsemek, mutlu olunan anlarla bağlaştırılan bir duygu olduğu için bilinçaltı, gülümsediğimiz fotoğraflardaki anları daha mutlu olarak hatırlıyor" diye konuştu.

"Kişilere özel alınan hediyeler daha değerli hissettiriyor"

Fotoğraf baskılı ürünlerin gün geçtikçe popüler olmasının sebebinin kişilerin daha özgün hediyeleri yönelmesi olduğunu söyleyen Kurt, "Her yerde birbirinin aynısı olan hediye ürünlerini görmekten bıkanlar, yalnızca kendilerine özgü hediyelere yöneliyorlar. Çünkü kişilere özel olarak hazırlanan hediyeler, hediye verilen tarafı daha değerli hissettiriyor. Oldukça sıradan olan bir hediye bile kişiye özel bir baskı ile bambaşka bir hediyeye dönüşebiliyor. İnsanlar artık herkese gelen çiçekler kendilerine gelsin istemiyorlar. Bu durumu ortadan kaldırmanın bir yolu çiçek ile birlikte gönderilebilecek ve hediyeye farklılık katabilecek yan ürünler. Bir diğer alternatif olarak da özel baskılı saksıları hazırladık. Kişiler bu özel baskılı saksılarda yalnızca fotoğraflarını kullanmakla kalmıyor, diledikleri metinleri diledikleri şekilde ekleyip kaldırabiliyor ve kendi tasarımlarını basit bir şekilde yapabiliyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim