• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kurşunlu Yolu Baştan Aşağı Yenilendi

Kurşunlu Yolu Baştan Aşağı Yenilendi
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle Kurşunlu yolu baştan aşağı yenilendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle Kurşunlu yolu baştan aşağı yenilendi.

Hafta sonlarında ziyaretçi akınına uğrayan Kurşunlu Kaplıcaları ile piknik alanlarına ulaşımın sağlandığı Kurşunlu Yolu, düzenlenen kaldırımları, otopark cepleri, dekoratif aydınlatma lambaları, yenilenen asfaltı ve bisiklet yolu ile vatandaşların büyük beğenisi topladı.

Salihli'ye altı kilometre uzaklıkta bulunan ve özellikle hafta sonları yoğun bir trafiğe sahip olan Kurşunlu Kaplıcaları ile piknik alanlarına ulaşımın sağlandığı Kurşunlu Yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle modern bir görünüm kazandı. Yürütülen çalışmalar kapsamında yenilenen asfaltı, düzenlenen kaldırımları, otopark cepleri, bisiklet yolu ve aydınlatmaları ile Kurşunlu yolu, Salihlili vatandaşların büyük beğenisini topladı. Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi ekipleri tarafından Kurşunlu Kaplıcaları bağlantı yolunda devam eden işaretleme ve bisiklet yolu düzenleme çalışmalarının ise en kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, Kurşunlu yolunun baştan aşağı yenilendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Özellikle hafta sonları yoğun trafiğe sahip olan Kurşunlu yolunda gerçekleştirdiğimiz çalışmayla hem ulaşımı daha konforlu hale getirdik, hem de modern bir görünüm kazandırdık. Salihli vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu.

KURŞUNLU YOLUNA NELER YAPILDI?

Kurşunlu yolunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda,"Kurşunlu yolunu genişleterek baştan aşağı asfaltladık. Yapılan çalışmayla jeotermal borularını yer altına aldık ve kazanılan yeri bisiklet yolu ve yayalar için düzenledik. İhtiyaç duyulan noktalarda kaldırımlarda elden geçirildi, yeni kaldırım taşları döşendi. Kurşunlu Yolunda uygun yerlere otopark cepleri yapılarak hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler gerçekleştirildi. Dekoratif aydınlatma lambaları ile ışıklandırılan Kurşunlu yolu, işaretlendirme ve bisiklet yolunun da tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır" diye konuştu.

Kurşunlu Yolu Baştan Aşağı Yenilendi

Kurşunlu Yolu Baştan Aşağı Yenilendi

Kurşunlu Yolu Baştan Aşağı Yenilendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim