• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kursiyerlere, Sertifikaları Verildi

Kursiyerlere, Sertifikaları Verildi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile İŞKUR Genel Müdürlüğü arasında imzalanan İşbirliği Protokolü çerçevesinde Hekimhan'da açılan "Sürü...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile İŞKUR Genel Müdürlüğü arasında imzalanan İşbirliği Protokolü çerçevesinde Hekimhan'da açılan "Sürü Yönetimi Elemanı" kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Hekimhan İlçesinde düzenlenen Sürü Yönetimi Elemanı Kursu sertifika törenine, Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Doğu Kılıçaslan, Hekimhan Halk Eğitim Müdürü Zeki Çakar, Hekimhan Ziraat Odası Başkanı Hacı Parmaksız, köy muhtarları ve kursiyerler katıldı. Sertifika töreninde bir konuşma yapan Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen tarım ve hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgi verdi. Selvi, "Tüm üretim sahalarında olduğu gibi hayvancılık sektöründe de bilinçli elemanların yetişmesini sağlayan bu kurslarımızın, ülkemiz ve Malatya hayvancılığına hayırlı olmasını diliyorum. Bu kurslar sayesinde hayvancılık sektöründe kalifiye eleman istihdamı gerçekleştirilmiş olacak ve dolayısıyla hayvancılığın gelişmesine büyük katkılar sağlanacaktır" diye konuştu. Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları'nın da yaptığı konuşmalardan sonra kursa katılan kursiyerlere sertifikaları verildi. Daha sonra İl Müdürü Ali Selvi, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve İlçe Müdürü Doğu Kılıçaslan ile birlikte Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu'nu ve daha sonra Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları'nı da makamlarında ziyaret etti.

İl Müdürü Ali Selvi, Hekimhan ilçesinin tarımsal durumu ve gelişimi için yapılacaklar konusunda istişarelerde bulundu.

Kursiyerlere, Sertifikaları Verildi

Kursiyerlere, Sertifikaları Verildi

Kursiyerlere, Sertifikaları Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim