• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram
Muş'un Hasköy Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü bünyesinde açılan aşçılık kursuna katılan kursiyerler tarafından hazırlanan yiyecekler engelli...

Muş'un Hasköy Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü bünyesinde açılan aşçılık kursuna katılan kursiyerler tarafından hazırlanan yiyecekler engelli bireylere ikram edildi.

Hasköy'de aşçılık kursunda eğitim gören kursiyerler, kendi yaptıkları pasta, börek, tatlı gibi birçok ürünü, Hasköy Özel İlk Çağdaş Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelli öğrencilere ikram ettiler. Kursiyerleri, çiçeklerle karşılayan özel öğrenciler, yapılan ziyaretten dolayı mutluluklarını gizleyemediler. Kursiyerler, beraberlerinde getirdikleri ürünleri, okul bahçesine kurulan masada özel öğrencilerin beğenisine sundular. Burada yapılan etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Hasköy HEM Müdürü Veysel Acar, kurum bünyesinde açılan aşçılık kursuna katılan kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin engelli öğrencilere ikram edildiğini söyledi. Amaçlarının engelli bireylere sahip çıkmak olduğunu ifade eden Acar, "Bu anlamda bir farkındalık oluşturma çabası içerisindeyiz. Umarım bu yapmış olduğumuz çaba, engelli kardeşlerimize ve halkımızın engelli kardeşlerimizin üzerindeki duyarlılığı noktasında ufak bir olumlu dokunuş oluşturur" dedi.

Aşçılık Kursu Usta Öğreticisi Havva Çelik ise, öğrencilerle vakit geçirmek istediklerini belirterek, engelli bireylere toplumsal olarak daha çok destek verilmesi gerektiğini kaydetti. Çelik, "Bu çocuklarımız bizim toplumsal görevlerimiz arasında yer alıyor. Kursumuzda eğitim gören öğrencilerimizle bugün bir ziyaret ve ikramlarda bulunmak istedik. Bu kapsamda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ikramlar, yine kendi elleriyle değerli engelli bireylerimize ikram edildi. kursiyerlerimin böyle ikramlar hazırlayarak beğeniye sunmaları beni ve Hasköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü onura etti. Engelli vatandaşların ihtiyacı olan tek şey sevgi. Sevgiye çok ihtiyaçları var. Zaten hayata geride başlıyorlar. Lütfen engelli arkadaşlarımızın engellerini kaldıralım. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu nedenden dolayı daha çok düşünerek, empati kurarak, daha çok ilgi, daha çok sevgi, daha çok şefkat göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram

Kursiyerlerden özel öğrencilere ikram

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim