• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kural İhlalleriyle Gelen Kazalar Kamerada

Kural İhlalleriyle Gelen Kazalar Kamerada
Mersin'de Mobese ve güvenlik kameralarına yansıyan trafik kazaları kurallara uymanın ne kadar hayati önem taşıdığını bir kez daha ortaya koydu.

Mersin'de Mobese ve güvenlik kameralarına yansıyan trafik kazaları kurallara uymanın ne kadar hayati önem taşıdığını bir kez daha ortaya koydu. 2016'nın ilk 4 ayında Erdemli ilçesinde kural ihlalindeki ısrar ve ardından yaşanan kazalar izleyenlere bu kadar da olmaz dedirtti.

İlk görüntüde kendisine "U" dönüşü için yeşil ışık yanan kamyonet, Mersin istikametine geri dönüyor. Bu sırada Mersin-Antalya istikametine seyreden bir kamyonun kırmızı ışık ihlali ve ardından güney yönünden kuzey yönüne doğru seyreden bir motosiklet aynı anda kırmızı ışık ihlali yapıyor. Kamyon sürücüsü motosikletin üzerine doğru geldiğini fark edince direksiyonu iyice sağa kırıyor ancak kaçmasına rağmen motosiklet kamyona çarpıyor. Kaskı bulunmayan bayan motosiklet sürücüsü çarpmanın şiddetiyle yola savruluyor, motosiklet ise refüje kadar sürükleniyor.

Yine aynı kavşak üzerinde yayalar için kırmızı ışık yandığı halde yaşlı bir adam kırmızı ışıkta geçmek için ısrar ediyor. Yolun karşısına geçmek için koşmaya çalışıyor. Bir otomobil önünden geçen adam diğer şeritten gelen minibüsün önüne doğru koşuyor ve minibüsün çarpması sonucu yola savruluyor.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde ise otomobil sürücüsü park halindeki aracını yola çıkarmak için arka arka gelmeye başlayınca o sırada yolda seyreden motosiklet sürücüsü otomobilin arka kısmına çarparak yola savruluyor.

İlçede 2016'nın ilk 4 ayında toplam 91 yaralamalı kaza yaşandı. Kazaların 56'sı motosiklet kazası ve 16'sı ise yayaların karıştığı kazalardan oluşuyor. 9 ölümlü kazanın meydana geldiği polis bölgesinde ölümlü kazaların hepsinde motosiklet unsuru bulunuyor.

Kural İhlalleriyle Gelen Kazalar Kamerada

Kural İhlalleriyle Gelen Kazalar Kamerada

Kural İhlalleriyle Gelen Kazalar Kamerada

Kural İhlalleriyle Gelen Kazalar Kamerada

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim