• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Kupalar gururla havalandı

Kupalar gururla havalandı
Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen futbol ve satranç...

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen futbol ve satranç müsabakalarında kupalar, şampiyonaların ellerinde 15Temmuz gururuyla havalandı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen spor organizasyonlarında satranç ve futbol branşlarında şampiyonlar belli oldu. Birçok farklı duygunun bir arada yaşandığı organizasyonlarda sporcular, ay yıldızlı bayrağın gölgesinde 15 Temmuz logolu tişörtleriyle tüm müsabakalarda olduğu gibi ödül töreninde de birlik ve beraberlik tablosu çizdi. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı müsabakaların ardından gerçekleştirilen kupa törenlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, katılımcı kulüplerin yönetici ve antrenörleri ile çok sayıda sporcu velisi şampiyonların sevincini paylaştı.

"15 Temmuzu unutmayacak unutturmayacağız'

15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe girişimini vatan ve bayrak aşkıyla kahramanca püskürten aziz Türk milletinin yazdığı kahramanlık destanını asla unutmayacak ve unutturmayacaklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 15 Temmuz Destanı Futbol Müsabakaları ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde basketbol, badminton, futbol, satranç ve yüzme branşlarında yüzlerce sporcumuzun katılımıyla sportif organizasyonlar düzenledik. Bu organizasyonlardan futbol ve satranç branşlarda müsabakalar tamamlandı. Diğer branşlarda ise bu hafta sonuna kadar etkinlikler büyük bir coşku ile devam edecek. Böylesine anlamlı bir organizasyona iştirak eden tüm sporcularımızı, teknik adamlarımızı, idarecilerimizi ve bu sıcak yaz günlerinde müsabakalara büyük ilgi gösteren değerli sporcu velilerimizi tebrik ediyorum. Sonuçlardan ziyade takip ettiğimiz ve organizasyonlarda görev yapan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla sporcularımızın 15 Temmuz bilincine sahip olmaları, süreç boyunca çizdikleri birlik ve beraberlik tablosu bizleri fazlasıyla gururlandırdı. 15 Temmuz Destanı Spor Müsabakalarını tıpkı diğer resmi bayramlarımızda düzenlediğimiz sportif organizasyonlarda olduğu gibi geleneksel hale getireceğiz. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin yazdığı kahramanlık destanını unutmayacak birbirinden farklı vesilelerle anlatmaya, hatırlatmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnet duygularıyla anıyor. Organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Altın Kramponlar centilmenlik örneği sergiledi

Şehitkamil Belediyesi 15 Temmuz Destanı Futbol Müsabakalarında genç futbolcuların centilmenlik örneği sergilediklerini ve organizasyonun büyük bir coşku ile tamamlandığını ifade eden Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Spor Okulu Koordinatorü Taner Özaykut, organizasyonun ödül töreninde yaptığı açıklamada, "15 Temmuz Destanı Spor Organizasyonları Futbol Turnuvasının 1.'sini başarıyla tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Altın kramponlar, organizasyona yakışır şekilde centilmence mücadele etti. Allah, izin verirse bu organizasyonu her yıl aynı coşku ve heyecanla tekrar edeceğiz. Sportif başarının yanı sıra tüm öğrencilerimizin 15 Temmuz bilincini genç dimağlarında her zaman teze tutmaları bizler için her şeyden daha değerli. Katılımcı tüm kulüp temsilcilerimize ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kupalar gururla havalandı

Kupalar gururla havalandı

Kupalar gururla havalandı

Kupalar gururla havalandı

Kupalar gururla havalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim