• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Kupa Voley Finali Şanlıurfa’da başladı

Kupa Voley Finali Şanlıurfa’da başladı
2017-2018 Voleybol Erkekler Kupa Voley finali Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılıyor.

2017-2018 Voleybol Erkekler Kupa Voley finali Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılıyor. Çeyrek finalin ilk karşılaşmasında Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup ederken, İnegöl Belediyespor ise Ziraat Bankası'nı 3-1 mağlup edip yarı finale yükseldi. Bu gece 2 takım daha yarı finale yükselmek için ter dökecek.

2017-2018 Voleybol Erkekler Kupa Voley finali Şanlıurfa'da başladı. 8 takımın finale kaldığı karşılaşmalar 11 Nisan Spor Salonu'nda başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen karşılaşmalar için kente gelen Voleybol Federasyonu temsilcileri maçlar öncesi Cumhuriyet tesislerinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu ile yöneticiler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve ASKF Şube Başkanı Mehmet Aktaşoğlu katıldı.

Kupa Voley finalinin Şanlıurfa'da oynanmasından dolayı mutlu olduklarını ve sporcuları kentte ağırlamaktan memnun olduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Kupa Voley finalinin Şanlıurfa'da yapılması, aslında spor salonları anlamında çok güzel olan voleybolun Türkiye'nin en genç ili olan Şanlıurfa'da bu heyecanın buluşması şehrimize çok yakışıyor. Çok güzel maçları hep birlikte heyecanla izleyeceğiz. Şanlıurfa heyecanı hak eden bir şehirdir. 670 bin öğrencisi olan bir şehirdir. Bu şehirde bu tür ulusal ve uluslararası organizasyonların yapılabilmesi için hem tarım bakanımız başta olmak üzere valimiz, kamu, kurum ve kuruluşlarımız ile yerel yöneticilerimizle birlikte birlik ve beraberlik oluşturmuş durumdayız. Bu tür organizasyonlar Büyükşehirler için önemlidir. Tüm takımları Şanlıurfa'da ağırlamaktan mutluyuz" dedi.

Vali Abdullah Erin ise, "Büyükşehir Belediyemizle birlikte diğer kurum ve kuruluşlarımızla Şanlıurfa'yı bir çok sportif faaliyetleri ve etkinliklerin ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirecek birçok faaliyetin merkezi haline getirmeye yönelik hedefimize adım adım bu hedefimizi gerçekleştirmeye gayret sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu ise Şanlıurfa'da olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Bugünkü çeyrek final açılış maçında Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup ederken, İnegöl Belediyespor ise Ziraat Bankası'nı 3-1 mağlup ederek, isimlerini yarı finale yazdırdı. Günün son karşılaşmaları ise Arkas Spor ile Maliye Piyango ve İstanbul BBSK ile Fenerbahçe arasında oynanacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim