• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Kulüplerarası Futsal Ligi Adana’da Başladı

Kulüplerarası Futsal Ligi Adana’da Başladı
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) faaliyet programında yer alan, "2016 Kulüplerarası Futsal Ligi" Adana'da 4 kulübün katılımıyla başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) faaliyet programında yer alan, "2016 Kulüplerarası Futsal Ligi" Adana'da 4 kulübün katılımıyla başladı.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri, turnuvanın Adana, Ankara, Bingöl, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Muş, Rize, Sakarya, Trabzon, Van ve Yozgat olmak üzere 20 ilde toplam 123 takımın katılımıyla başladığını söyledi.

Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, Seyhanspor, Emekspor, Seyhan Kurtuluş Spor ve Seyhan Belediyespor'un katıldığını belirten Gülleri, konuşmasında şunlara yer verdi:

"TFF Futsal Ligi'ne büyük önem veriyor. Tek devreli lig usulü yöntemine göre yaptığımız turnuvaya daha fazla katılım olmasını arzuluyorduk. Aralarında Adana'nın da bulunduğu 20 ilin birincileri direkt Türkiye finallerine gitmeye hak kazanacaklar. Final maçını kazanan takım 2016 TFF Futsal Ligi şampiyonu unvanını elde edecek. Ayrıca, UEFA Futsal Kupası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak. Turnuvaya katılan takımlara, desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube Müdürü Halit Yılmazel, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz ile İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halit Yılmazel, turnuvaya katılan takımları kutlayarak, sporun taban birlikleriyle her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

FUTSAL İL SORUMLUSU DT. BOZAN: "SPORDA ÖNCE AHLAK"

Futsal İl Sorumlusu ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Dt. Ahmet Bozan, tüm branşlarda sporcuların Atatürk "ün belirlediği "Zeki, Çevik ve Ahlaklı" çizgisinde olmasını beklediklerini ifade ederek, katılan takımlara başarılar diledi.

ASKF'nin de uzun yıllardan yönetiminde bulunan Dt. Bozan, Futsal Ligi'nin keyifli geçtiğini, katılımın az olmasını nedeniyle üzüntü yaşadıklarını belirterek, emeği ve hizmeti geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra Hakemler Berkan Püsküller, Soner Aksoğan, Mert Bulut ve Uğur Yücel'in yönettiği ilk karşılaşma başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu Ali Gülleri, Halit Yılmazel, Dt. Ahmet Bozan, ASKF Başkan Vekili Tuncer Akdoğan, Genel Sekreter Zeki Aysan, Mali Sekreteri Hacı Gökşenli, Eğitim Sekreteri Şahin Ciğer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefi Hanifi Altun ve TFF Hakem Eğitim Kurulu Üyesi ve Gözlemci Mustafa Kürşat Uçar yaptılar.

Kulüplerarası Futsal Ligi Adana’da Başladı

Kulüplerarası Futsal Ligi Adana’da Başladı

Kulüplerarası Futsal Ligi Adana’da Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim