• BIST 9731.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik
Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Türkiye Yolu'nda Başkanlık Sistemi konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen AK Parti Milletvekili Metin...

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Türkiye Yolu'nda Başkanlık Sistemi konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Başkan Genç'i hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

Canik Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa hedeflerine destek vermek amacıyla düzenlediği konferanslar serisinin ilki olan "Yeni Türkiye Yolu'nda Başkanlık Sistemi" konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Canik Belediyesi'nce ilçede yapılan kültür, eğitim, sanat, spor, kentsel dönüşüm çalışmalarına hayran kaldı. Külünk, "Canik'te AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini gördüm" dedi.

BAYANLARA SERTİFİKA VERDİ

Milletvekili Külünk, ilk olarak Altın Meşe Park'ta düzenlenen kahvaltıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluştu. Başkan Genç ile Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin de yer aldığı kahvaltının ardından Canik Belediyesi tarafından yapılan ve Karadeniz'in en büyük eğitim kampüsü olan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü gezen Külünk, burada öğrencilerle ve kurs gören bayanlarla bir araya geldi. Kadınların el işi göz nuru çalışmalarını yakından inceleyen Külünk, İşaret Dili Eğitimi'ni tamamlayan bayanlara sertifikalarını verirken, etüt merkezlerindeki çocuklarla da keyifli dakikalar geçirdi.

BAŞKAN GENÇ'İ TEBRİK ETTİ

Mevlana Eğitim Kültür ve Yaşam Kampüsü'ndeki 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezi, Kariyer Gelişim Merkezi, Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, Sıbyan Okulu, anaokulları ve kreşi gezen Milletvekili Külünk, daha sonra Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda Başkan Osman Genç'in misafiri oldu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette ayrıca Başkan Genç, Külünk'e ay-yıldızlı hizmet binasını gezdirdi ve Türkiye'de tek olan birimler ile binanın teknolojik donanımı hakkında da bilgi verdi. Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni inceleyen ve Aile Birimi, Akademik Belediyecilik Birimi, Proje Geliştirme Birimi, Dış İlişkiler Birimi, Engelli Koordinasyon Birimi ile Hukuk Birimi'ni gezen Külünk, Başkan Genç'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

"YENİ TÜRKİYE'NİN İNŞASINA KATKI"

Bir ilçe belediyesinin bu denli başarılı çalışmalara imza attığını görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Külünk, "Gerçekten Canik Belediyesi AK Parti Belediyeciliğine yakışır, örnek çalışmalar yapmış. Özellikle gençlere ve kadınlara yönelik yapılan tesisler çok önemli. Başkanımız bu işi biliyor. Başkanımız kendisi konferanslarla Yeni Türkiye'nin inşasına katkı sağlamayı amaçlarken, aslında Canik'te belediye tarafından yapılan eğitim, kültür, spor, dönüşüm yatırımlarıyla da sadece Samsun'un değil, Yeni Türkiye'nin de gelişimine önemli katkı sağlanıyor. Bu nedenle Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"ŞEHİRLERİ YEREL YÖNETİMLER KALKINDIRIR"

Yeni bin yılın başında artık şehirlerin yarıştığına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Artık şehirleri kalkındıracak olan yerel yönetimlerdir. Yeni Türkiye'de Belediye Başkanı memur değildir. Her şeyi merkezden beklemeyen, yerel kaynakları harekete geçirerek sorunları çözen bir yaklaşım gösteriyoruz. Şehirler olarak Yeni Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın hızına yetişmek için koşmak zorundayız. Biz bunu yapıyoruz. Canik'te Yeni Türkiye'nin inşası için koşuyoruz. Yaptığımız kültürel, sosyal tesislerle şehrimizi sadece fiziki olarak değil, milli ve manevi değerleriyle bütünleşik şekilde geliştiriyoruz" diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ayrıca AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek, İl Başkanı Muharrem Göksel ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik

Külünk’ten Başkan Genç’e Tebrik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim