• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Kulu Enleri Ödül Töreni Yapıldı

Kulu Enleri Ödül Töreni Yapıldı
Konya'nın Kulu ilçesinde, Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından ilki düzenlenen "Kulu Enleri Ödül Töreni" yapıldı.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından ilki düzenlenen "Kulu Enleri Ödül Töreni" yapıldı.

Kulu Anadolu Lisesi çok programlı konferans salonunda yapılan Kulu Enleri Ödül Törenine, Kaymakam Hüseyin Avcı, 2015 TÜBİTAK Bilim Ödülü sahibi Kululu Prof. Dr. Özcan Erel ve diğer protokol üyeleri ile ödüle layık görülen kurum ve kuruluşlar ile öğrenciler katıldı. Programın açılışında konuşan dernek başkanı Dr. Murat Tütüncü, "Amacımız; 2015 yılında farklı alanlarda ülkemize, ilçemize ve derneğimize katkı koyanları onure etmek, onları çalışmalarından dolayı ödüllendirmek, yalnız olmadıklarını onlara hissettirmektir" dedi.

Tütüncü, Kulu Enleri projesinde ödül alan kişi ve kuruluşları kutlayarak, "2015 yılı TÜBİTAK Bilim Ödülünü almaya hak kazanan hemşehrimiz Prof. Dr. Özcan Erel'i bu başarısından dolayı kutluyor, Kulu Enleri Onur Ödülü'nü kendisine vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Doha Büyükelçisi olarak görev yapan Büyükelçi Ahmet Demirok, Kulu İlçe Kaymakamlığı görevini başarılı şekilde yürüten Hüseyin Avcı'ya, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'a, Derneğimizin kurucusu ve ilk başkanı olan, halen fahri başkanlığını da başarılı şekilde yürüten, hepimizin öğretmeni A. Korkut Yiğitalp'e, Avrupalı Kululular Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın Başkanlığını yürüten Bünyamin Erdal'a, Kulu Ziraat Odası Başkanı ve dernek üyemiz İsmet Erdoğan'a, Kulu-San A.Ş. Başkanı Servet Kayhan'a, Kan Ticaret A.Ş. ve Rıfatoğlu Tarım A.Ş'ye "Kulu Enleri Onur Ödülü" vermekten mutluluk duyuyoruz. Dernek olarak, ilçemiz ve ülkemiz adına üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile yılmadan, yorulmadan, umudumuzu yitirmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ortak paydası Kulu olan herkesi kucaklıyor, dernek faaliyetlerimizde yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Dernek başkanı ve diğer üyeler tarafından katılımcılara plaket ve çeşitli ödüllerin verildiği törende konuşan Prof. Dr. Özcan Erel de, bilimsel değil kurumsal başarının toplumu geliştirmekte olduğunu, sosyal ve kültürel başarının insanı sevindirdiğini, Kulu'ya, ülkeye, dünyaya hizmet etmenin konuşulacağını, gelecekten ümitli olduğunu belirtti.

Kulu Enleri Ödül Töreni Yapıldı

Kulu Enleri Ödül Töreni Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim