• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Kültür Koleji velilerine sıvan stresi anlatıldı

Kültür Koleji velilerine sıvan stresi anlatıldı
Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu tarafından düzenlenen seminer programında velilere sınav stresinde olan öğrencilere karşı nasıl davranılması gerektiği...

Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu tarafından düzenlenen seminer programında velilere sınav stresinde olan öğrencilere karşı nasıl davranılması gerektiği anlatıldı.

Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte velilerle tanışma toplantısı gerçekleştirdi. İlk olarak görev yapan öğretmenler tek tek tanıtıldı, ardından Klinik Psikolog ve Aile Danışmanı Uzmanı Kemal Hilmi Çelebi tarafından seminer verildi.

Seminerde sınav stresinde olan öğrencilere velilerin nasıl davranması gerektiği, iletişim kurulurken nelere dikkat edilmesi anlatıldı.

Özel Kültür Koleji Ortaokulu Müdürü Murat Sert, düzenledikleri seminer ile hem velilerle tanışmayı hem de velilerin sınav stresinde olan çocuklarına nasıl davranması gerektiği uzman eşliğinde anlatmayı amaçladıklarını söyledi.

Sert, "2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı velilerimizi bir araya getirmek, yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi vermek, başarıya ulaşmak için ne yapmak gerektiğini paylaşmak için veliler ile bir araya geldik. Tabi burada hem öğretmenlerimizi tanıtmak hem de velilerin karşılaşacağı problemleri uzman eşliğinde çözmek için bir de uzman getirdik. Burada öğretmenlerimizle velilerimiz tanıştıktan sonra, uzman kişiyle birlikte iki saatlik bir seminer yapıldı. Bu seminer içerisinde iki bölüm bulunuyor, birinci bölüm: 5. 6. 7. ve 8. sınıfların velileri öğrencilerine nasıl yaklaşması gerekiyor, bu süreçte nelere dikkat edilmesi gerektiği paylaşılacak. İkinci bölümde ise 7. ve 8. sınıflara TEOG ile ilgili olarak teknik bilgilerin aktarımı olacak, nelere dikkat edilmesi gerekiyor bu süreçte paylaşılacak. Bizim amacımız: Öğrencilerin başarılı olmalarını sağlamak ama bunun yanında: Psikolojik olarak da iyi olmaları, Klinik psikolog geliyor bu anlamda veli ve öğrencilerimize yardımcı olacak" dedi.

Kültür Koleji velilerine sıvan stresi anlatıldı

Kültür Koleji velilerine sıvan stresi anlatıldı

Kültür Koleji velilerine sıvan stresi anlatıldı

Kültür Koleji velilerine sıvan stresi anlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim