• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Kulp’ta karne sevinci

Kulp’ta karne sevinci
Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Çok Programlı Anadolu lisesi, Kulp Anadolu lisesi ve Kulp Anadolu İmam –Hatip Lisesi Okulu'nda düzenlenen karne töreninde İlçe...

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Çok Programlı Anadolu lisesi, Kulp Anadolu lisesi ve Kulp Anadolu İmam –Hatip Lisesi Okulu'nda düzenlenen karne töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulunarak karnelerini kendi elleriyle dağıttı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları yardımcılarıyla birlikte katıldı. İlçede okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim öğretim gören toplam 9 bin 200 öğrenci karne aldı. Kulp'ta görev yapan 600 öğretmen ve idareci de öğrencilerle birlikte yarıyıl tatiline çıktı. Karne töreninde öğrencilere de seslenen Pehlivanoğulları "Sizler de bir dönem boyunca çok çalışarak yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, değerlerine sahip çıkan, öz güvenini kazanmış, mutlu ve huzurlu fertler olarak yetişmeniz içindir. Karne heyecanını yaşadığınız bu günlerde başarılı olanlarınız olacağı gibi, beklediği notu alamayanlar da olacaktır. Netice ne olursa olsun bunun kalıcı olmadığı bir hakikattir. Öğretmenleriniz ve yöneticileriniz olarak sizlerden, her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve ikinci döneme enerjik ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz" dedi.

Açıklamasında velilere de seslenen Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Pehlivanoğulları "Çocuklarınız için büyük fedakarlıklar yapıyorsunuz. Tatilde çocuğunuzun dinlenmesine izin verin. Hayatta başarısını gösterebileceği başka alanlar da olduğunu fark etmesine imkan tanıyın. Farklı yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olun. Başarının tek göstergesi karne değildir. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, sonucu ne olursa olsun yavrularınızı seveceğinizi vurgulayın" diye konuştu.

Kulp’ta karne sevinci

Kulp’ta karne sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim