• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi
Manisa Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman Kula'ya tam donanımlı spor kompleksinin temelinin mayıs ayı içinde atacaklarını söyledi.

Manisa Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman Kula'ya tam donanımlı spor kompleksinin temelinin mayıs ayı içinde atacaklarını söyledi.

Kula ilçesine daha önce kazandırılan sentetik futbol sahasının tribünlerinin tamamlanmasının ardından incelemelerde bulunmak için Kula'ya gelen Manisa Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Kula Kaymakamı Murat Güven ile birlikte tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Şavaş Duman, "Zaferiye Mahallesinde bulunan ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapımı tamamlandıktan sonra Manisa İl Gençlik Spor Müdürlüğü'ne devredilen sentetik sahanın ismi Kulalı Şehit Nedim Erbay'ın isminin verileceğini daha önce belirtmiştik. Şimdi bu tesisin eksikliklerini de tamamladık. Tribün ve soyunma odaları da tamamlandı." dedi.

KULA'YA TAM DONANIMLI SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRIYORUZ

Kula'ya yeni bir spor kompleksi kazandıracaklarını da belirten Duman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kula'ya yeni bir spor kompleksi projesinin tamamlandığını ve mayıs ayı içerisinde temelinin atılacağını söyledi. Duman, "Spor Kompleksimizin 4 ana girişi bulunuyor. Spor kompleksinde sporcularımız ve gençlerimiz için her şey düşünüldü. Zemin katta fitness salonu, restaurant, idari birimler, soyunma odaları, birinci katta tribünler, fuayeler, kamp eğitim merkezi yatak odaları, teras ve bodrum katta depolar ve teknik birimler bulunmaktadır. Spor kompleksinin açık alanlarında Kula ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen yağlı güreş etkinliği için güreş alanı, 200 seyircili taşınabilir tribün, yeşil alanlar ve açık otopark bulunmaktadır. İnşaat süreci önümüzdeki aylarda başlanacak olan spor kompleksimiz Kula ve çevresindeki gençlerin spor yapması adına her türlü aktiviteyi içinde barındıracak olup, gençlerimizin artık daha güzel ve daha modern mekanlarda spor yapmalarına imkan sunacaktır. Tesisimizi Manisa'mıza ve Kula'mıza kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Manisa Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a çok teşekkür ederiz." dedi.

GENÇLERİMİZİ SPORLA BULUŞTURUYORUZ

AK Parti olarak daha önceki dönemlerde başlattıkları spor yatırımlarına bu dönemde devam ettiklerini belirten AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın girişim ve gayretleri sonucunda Zaferiye Mahallesine yaklaşık 15 dönümlük alan üzerine spor kompleksi oluşturuluyor. 5 bin 909.59 metrekarelik kapalı alan üzerine yapılması planlanan spor kompleksinde; 550 Kapalı 200 açık olmak üzere toplam 750 seyirci kapasiteli spor salonu, yüzme havuzu, kamp eğitim merkezi, fitness salonu ve açık spor alanları bulunacak. Ege bölgesinde tek olacak ve Kula'ya yakışacak bir tesisin ilçemize kazandırılmasında başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Manisa Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a ,Spor Toto Genel Başkanı Mehmet Kasapoğlu'na Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi

Kula’ya Tam Donanımlı Spor Kompleksi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim