• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kula’nın Altyapısı Baştan Şekilleniyor

Kula’nın Altyapısı Baştan Şekilleniyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula'da yağışlı havalarda zaman zaman sorunlar yaşanan Yunusemre Caddesi, Tabdukemre Caddesi ve iç...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula'da yağışlı havalarda zaman zaman sorunlar yaşanan Yunusemre Caddesi, Tabdukemre Caddesi ve iç sokaklarda yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yürütülen çalışmalarla vatandaşların içme suyu şebeke hatları, kanalizasyon hatları ve yağmur suyu hatlarından kaynaklanabilecek sorunların önüne geçiliyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula'nın altyapı sorunlarını çözmek için de düğmeye bastı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye gitti. Kula'da ilk olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, daha sonra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Genel Müdür Yakup Koç, "Kula ilçemizde daha önce içme suyu altyapısının yenilenmesi için çalışma başlatmıştık. Geçmiş yıllarda döşenen ve AÇB borulardan oluşan içme suyu şebeke hattı deformasyona uğraması nedeniyle zaman zaman arızalar ve patlaklar gibi sorunlara yol açıyordu. Bu nedenle harekete geçerek çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda vatandaşlarımızın daha kaliteli su içebilmesi ve su kayıp-kaçaklarının önüne geçilmesi amacıyla 11 bin metrelik içme suyu hattını polietilen borular ile değiştiriyoruz" dedi.

Yağmur suyu şebeke hattında gerçekleştirilen çalışmaların da tüm hızıyla devam ettiği bilgisini veren Genel Müdür Koç, "İlçemizde yağışlı havalarda zaman zaman sorunların yaşandığı Yunusemre Caddesi, Tabdukemre Caddesi ve iç sokaklarda yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarımız başladı. Çalışmalar kapsamında 650 metre 600 mm, 310 metre 500 mm, 138 metre 400 mm ve 422 metre 300 metre olmak üzere toplam bin 520 metrelik yağmur suyu hattı döşenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde yağışların meydana getirdiği olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Genel Müdür Koç, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Karayolları'nın sorumluluk alanında bulunan menfezde de MASKİ ekiplerince temizleme çalışması gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Kula’nın Altyapısı Baştan Şekilleniyor

Kula’nın Altyapısı Baştan Şekilleniyor

Kula’nın Altyapısı Baştan Şekilleniyor

Kula’nın Altyapısı Baştan Şekilleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim