• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor
Kula Gençlik Merkezi üyeleri Kula "Gençler değerlerine sahip çıkıyor" projesi kapsamında Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş...

Kula Gençlik Merkezi üyeleri Kula "Gençler değerlerine sahip çıkıyor" projesi kapsamında Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Karşılarında hiç tanımadıkları gençleri gören hastalar ise ziyaretin kendilerine fazlasıyla moral verdiğini söyledi.

Kula Gençlik Merkezi üyesi gençler Kula Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Gençleri karşılarında gören hasta ve yakınları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gençlik Merkezi üyeleri hastaların dertlerini dinleyerek, sohbet ederken, gençler hastalara moral vermesi için karanfil dağıtmayı da ihmal etmedi.

Gençlere Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Uzman Dr. Vahit Demir, Hastane Müdürü Ali Akarsu, Kula Gençlik lideri Selçuk Şentürk, Ticaret meslek lisesi Edebiyat Öğretmeni Emel Özfiliz, Gençlik lideri Sergül Şentürk, Eğitmen Filiz Çiçek, Gençlik Merkezi çalışanları da eşlik etti.

Kula Gençlik Merkezi Lideri Selçuk Şentürk, "Gençlik Merkezi olarak bu projedeki amacımız hastanedeki hastalarımızı ziyaret ederek gençlerin, onların yaşamları ve değerleri hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamak, onların dertlerini dinlemelerini, onların ne gibi şartlarda hastanede kalmalarını görmelerini sağlamaktı. Özellikle gençlerin farkındalığını arttırma, sosyal sahiplik bilinci oluşturmayı hedeflemekteyiz. Hastane müdürümüz ve başhekimimiz ile de görüşerek "Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor" adı kapsamında hastanemizdeki yaşlı hastalarımızı ziyaret ederek gençlerimizin, gençlerin onların durumları hakkında fikir sahipleri olmalarını ve onlara sahip çıkmalarını hedefledik." dedi.

Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Uzman Doktor Vahit Demir ise şunları söyledi: "Gençlik Merkezi olarak başta hocamız olmak üzere ziyaretimize gelen bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizi fazlasıyla memnun etti. Ziyarette de gördük. Hastalarımız da bu ziyaretten çok memnun oldular hatta duygulanan hastalarımız oldu. Bu projelerin büyüyerek ilerlemesini temenni ediyoruz. Gençlik merkezinin hastane ile ilgili bizden bir destek olursa, her desteği vermeye hazır olduğumuzu söylemek isterim. Tekrar teşekkür ediyorum. Çok güzel bir proje."

Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Emel Özfiliz de, "Bugün gençlerimizle hastalarımızı ziyarete geldik. Toplumsal değerler ile ilgili farkındalık kazanmaları için buradaydık. Hastanede olmak ilaçları kullanmak, uzun süreli burada yatmak; sanırım onların hallerini biraz daha iyi anladılar. Eminim ki toplumsal değerler ile ilgili bugün bir farkındalık kazandılar." şeklinde konuştu.

Gençlerin ziyaretinden oldukça etkilenen hasta ve hasta yakınları da ziyaretin kendilerine fazlasıyla moral verdiğini belirterek ziyaret için teşekkür etti.

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor

Kulalı Gençler Değerlerine Sahip Çıkıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim